Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] LG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem po wariacjach jakie mnie spotkały z telefonem sony ericsson zylo (teraz to już w ogóle padł, nie reaguje na nic nawet na podłączenie do ładowania, w sumie to został mi taki ładny czarny przycisk do papieru) postanowiłem poszukać w szafce jakiegoś grata do muzyki.

Przełożyłem kartę, ustawiłem pamięć usb na pamięć masową chciałem stare zdjęcia zgrać na komputer jednak podłączając telefon do komputera wyskakuje okienko "urządzenie pamięci masowej może nie działać poprawnie" telefon pokazuje przez chwilę "połączono" po czym pokazuje się ikona LG a chwilę potem się wyłącza i wchodzi w tryb ładowania. Dodam że podłączając go pierwszy raz zaznaczyłem pobranie oprogramowania (automatyczne).

Zapomniałem o najważnijszym, telefon LG ISO800

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

Źle musi działać kabel USB. Miałem podobny (no, w sumie identyczny...) problem z moją mp4. Gdy lekko ruszyłem kabelek - od razu przechodził w tryb ładowania. Poszukaj inny kabel i spróbuj jeszcze raz. Inaczej, to chyba serwis zostaje :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...