Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xliveachiever Do Gta Iv Jak I Innych Gier

Dekix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, Dzis Chcialbym Wam Przedstawic XliveAchiever - Jest To Program Ktory Odblokowywuje Wszystkie Achievementy W Games For Windows - Live, Dziala To na Wszystkie Gry! A Teraz Pokaze Instrukcje

1. Sciagamy XliveAchiever Na Nasz Komputer Po Czym Wypakowywujemy.

2. Sciagamy Cheat Engine I Instalujemy

3. Gdy Juz Wszystko Zrobimy, Zabieramy Sie Do Pracy.

4. Wlaczamy Gta IV I Szukamy Procesu W Cheat Engine U Mnie To Akurat GTA4Launcher

5. Gdy Juz Wybierzemy Proces, W Glownym Okienku Powinien Byc Guzik "Memory View" Klikamy Na Niego

6. Na Samej Gorze Nowego Okienka Klikamy W "Tools" Po Czym Klikamy Na "Inject DLL"

7. Gdy Wyswietli Sie Okienko Do Wybrania DLL, Zmieniamy Eksystensje Z "Pliki .DLL" Na "Wszystkie Pliki *.*" I Szukamy Pliku "XliveAchiever.asi" Pozniej Klikamy "Otworz"

8. Zamykamy Okienko, Wchodzimy Do Gry Klikamy Przycisk "G" I Gotowe Powinna Sie Wyswietlic Informacja Ze Odblokowales Wszystkie Achievementy.

PAMIETAJCIE ZE MUSICIE MIEC Games For Windows - Live Wersje 3.0.89 INACZEJ NIE ZADZIALA!!!

LINK DO PLIKU: hxxp://files.gtagaming.com/www/files/uploads/1257297259_XLiveAchiever.rar <- xx zamien na tt

ODRAZU MOWIE ZE PLIK NIE MA WIRUSA!, POPATRZCIE PIERWSZE NA MOJA SYGNE

I Co Moderatorzy Spodobalo Wam Sie Zbanowanie Mnie Za Odrobine Prawdy??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...