Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskuska]Aatrox

Bezimienny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Również go kupię. Wygląda na dosyć przeładowanego, zwłaszcza jego sustain (pbe ;_; ).

W Patch Preview była informacja, że Aatrox będzie opublikowany nie razem z nadchodzącym patchem, ale nieco pózniej.

Opublikowano

Strasnie dziwny, znając życie go kupię choć wole Xeratha. Dziwne skille, second Kayle.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Patch z Aatroxem ma wyjść teraz (zapewne w czwartek), ale sama postać ma być dostępna w grze później.(pewnie piątek-sobota) ;D

Sam tej postaci nie kupie, ponieważ nie przepadam kupować takich nowych postaci

Opublikowano

Zapewne kupie, ale po tym jak stanieje na 6300.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

E tam , talon jest do kupienia :D, a co to niego to niewiem zobaczę jaki będzie , a potem może kupię,

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Wydaje się ok, myślę, że stanieje do 6300 zanim uzbieram więc chyba kupię. Mam nadzieję, że się nie zawiodę.

@edit

wiadomo czy są już jakieś kontry na niego? jaki build?

znając życie jak reszta nowych champów będzie w rotacji next?

Opublikowano

Grałem nim pare rund na PBE, bardzo dobra postać, szczególnie jego odradzanie co 225 sekund. Na początku może bardzo przeszkadzać skill Q i E, ponieważ za każde użycie skilla Q pobiera 10% aktualnego zdrowia, a skill e 5%. Oczywiście jest to postać AD, aczkolwiek jeżeli zrobi się tę postać pod ap, to z ulti (co minutę, półtorej) z każdego gracza z okolic będzie można "pobrać" nawet po 1,5k HP + bonus 120% do szybkości ataku (na 3 poziomie). :)

149208901.png

Opublikowano

Hymm Aatrox już jest ale radzę ci go nie kupywać .Postać niby op ale są proste kontry typu trynda Vladimir. Postać bardzoo ale to bardzooo łatwo skontrować i nic nie zrobi jeszcze zje sobie hp a ty go dobijesz ;] sprawa dość prosta

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Serio? Poczytaj sobie najpierw info o patchu. Jest napisane „Aatrox W wersji tej znajduje się Aatrox, Ostrze Darkinów, ale zostanie udostępniony później.”

Opublikowano

tak, tak. Też na początku napaliłem się na Atroxa. Grałem nim na PBE.

Z ławtością moge stwierdzić, że chwilkę po wyprowadzeniu ( jak już się wszystkie promocje na skin + postać się skończą) dostanie takiego nerf-a, że mu urwie głowę.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Ta postać jest dziwna, mam na nią IP ale radzę pomyśleć nad tym zakupem jeśli chcecie rozgrywki na poziomie. Ma nietypowe umiejętności więc nie wszyscy ją ogarną.

Who cares?

Opublikowano

Ta postać jest dziwna, mam na nią IP ale radzę pomyśleć nad tym zakupem jeśli chcecie rozgrywki na poziomie. Ma nietypowe umiejętności więc nie wszyscy ją ogarną.

Zagraj Syndrą ^^.

Aatrox nie wydaje się wcale taki trudny. Set skilli ma świetny. Nic tylko BOTRK na nim składać.

Opublikowano

@up myślę że kto będzie chciał to kupi, a ogarnąć to nie jest jakiś problem.. Wystarczy trochę pograć

A co do ceny. Aż tak łapczywi są na tą kasę że wystawiają za rp tylko, czy po prostu bug

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...