Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet

tostyxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, w tym miesiącu kończy mi się umowa z playem ( internet)

i myślę żeby teraż wziąć LTE co o nim myslicie? nadawał by sie do gier online np.combat arms

pobierania różnych rzeczy, jak tak to też jaki według was był by najlepszy ( jaki operator)

Opublikowano

Musisz taki mobilny? LTE bedzie duzo żarł danych, według mnie nie opłaca sie go brać, poza tym nie wiadomo jaki u Ciebie zasięg będzie. Jak było dobrze z playem to przy nim zostan ;)

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Elo, w tym miesiącu kończy mi się umowa z playem ( internet)

i myślę żeby teraż wziąć LTE co o nim myslicie? nadawał by sie do gier online np.combat arms

pobierania różnych rzeczy, jak tak to też jaki według was był by najlepszy ( jaki operator)

Do gier to może być nawet 512kb/s :D

Jeśli do pobierania to LTE jak najbardziej.

Ja bym poczekał jeszcze trochę, do czasu aż LTE wejdzie na "dobre".

Opublikowano

LTE ma dużo ograniczeń transferu danych itp. Jeżeli będziesz dużo pobierał to bierz neostrade / netie / vectre itp. Jak zadzwonisz to konsultant powinien ci powiedzieć jaka szybkość dla cb bd optymalna i najlepiej chodziła.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...