Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co dalej

Hardy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,czy opłaca się pakowac w mandosa? Kupiłbym mu snajpe za vp lub ktoś doładowałby mi fundsy. Mam dobrze zrobionego soldka i gunnera.

Sorry, że tak skrótowo,ale jak skończyłem pisać na fonie po.10 min,to wyskoczyło driver error.

Opublikowano

Za vp to dobrej snajperki. Nie orientuję się jaka jest snajperka za 10k vp ale juz lepiej doładować 5000f i kupić super/uber snajperkę. Jeśli jednak wolisz pakować w soldka lub gunnera to pakuj w kogo chcesz. Każda klasa jest dobra pod warunkiem że umiesz nią grać.

Opublikowano

No właśnie już ubrałem i uzbroilem soldka i gunnera. Chyba nie będe pakowal w mandosa, zbiore na mgl dla soldka

Opublikowano

Kup snajperkę dla Komandosa za te 3000 VP. Jest to reskin zwykłej wolnej snajperki. Dmg takie samo, dżwięk, wyglądem się różni. Lepiej wydać te VP, które szybko zarobisz, niż kupować Funds i mieć w zasadzie to samo :)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...