Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-SWVZY vs _SniiP_Igor_

Desire.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie coś co mam celownik obok a nagle na gościu to się nazywa: Flick Shot czyli tak jakby włączasz obok i szybko przeciągasz na gościa...

Co do filmiku nice ;)

1375735056-U683421.png

Opublikowano

tak jak by na aimie celownik masz obok po czym schodzi na igora ale to mniejsza z tym . FILMIK SPOKO ALE ZA CICHO STRZAŁ BYŁO SŁYCHAĆ

Weź snipe, włącz scopa i podskakuj i strzelaj w ścianę, i zobacz czy pocisk jest zawsze z tym samym miejscu to raz,

W tej zbugowanej grze przesadzili z hitboxami to dwa ;) a trzy faktycznie flickshot polega na tym co koleżka wyżej napisał :D

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Opublikowano

a ha czyli gost aim Flick Shot

hard core i żeby jestrze trafić ^^ w kolesia

Klasyczny przykład polaka cebulaka (:

To że ty nie umiesz trafić nie znaczy że ja nie potrafię.

po klatkach sobie przeleż i zobacz wszystko cebulaku

tumblr_mlf0klQ4XC1soug7ro10_250.gif

Opublikowano

Klasyczny przykład polaka cebulaka (:

To że ty nie umiesz trafić nie znaczy że ja nie potrafię.

po klatkach sobie przeleż i zobacz wszystko cebulaku

Klasyczny polak który nie ma się komu pochwalić swoim skilem nie ma to jak na mpcforum

Opublikowano

_Martin_ - Przestań proszę płakać ;). To, że nie umiesz grać Sr to nie znaczy, że ktoś inny nie mógł się nauczyć. Nie możliwe ? a jednak.

Opublikowano

@Ed Dog masz Racje ;)

@Martin jesteś serio jakiś głupi. Sam tu wstawiasz filmiki. Ja nie chcę się chwalić. Ja chcę się wypromować.

tumblr_mlf0klQ4XC1soug7ro10_250.gif

Opublikowano

WypromowaĆ ? Przeciez nic takiego pr0 tu nie pokazales..

Teraz w CA nie wiadommo kto gra czysto, wbij Maj + i wtedy nagrywaj filmiki bo jest wiarygodnie a nie znow jakies low ranki ktore pisaly glupoty a po misiecu ban.

creeperwallpaperbyinser.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

WypromowaĆ ? Przeciez nic takiego pr0 tu nie pokazales..

Teraz w CA nie wiadommo kto gra czysto, wbij Maj + i wtedy nagrywaj filmiki bo jest wiarygodnie a nie znow jakies low ranki ktore pisaly glupoty a po misiecu ban.

??? Ranga nie gra...po za tym ja swoje konto sprzedałem i założyłem nowe ponieważ chciałbym mieć 0 firetemów i przy jak najmniejszym levelu jak najwięcej killi, no i wiadomo male. Więc po co mi ranga? Wbić majora teraz można prze tydzień...zwłaszcza że dale 300% expa -,- i co pomęczy się tydzień ew. dwa i nie będzie już hackerem dany gracz? Twoje myślenie jest irracjonalne. -SWVZY gra czysto.

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Opublikowano

Nexon dał 300% tylko dla kasy a maj nie wbijesz już w 1 tydzień przy takim expie za HQ 400 expa -_- z 100% exp trudno się mówi ale co do rangi masz racje to że mam ssg1 to co znaczy że nie umiem grać hacerem jestem ?? mam rozumieć że Rnaga maj LTC COL to nie hacki a ile razy spotkało się ltc z wh ale col z aimbotem staty na cw 17 do 0 z SR prosze was hacki ma każda ranga.

Opublikowano

??? Ranga nie gra...po za tym ja swoje konto sprzedałem i założyłem nowe ponieważ chciałbym mieć 0 firetemów i przy jak najmniejszym levelu jak najwięcej killi, no i wiadomo male. Więc po co mi ranga? Wbić majora teraz można prze tydzień...zwłaszcza że dale 300% expa -,- i co pomęczy się tydzień ew. dwa i nie będzie już hackerem dany gracz? Twoje myślenie jest irracjonalne. -SWVZY gra czysto.

kurwa naucz sie czytac ze zrozumienieniem gdzie napisales ze ty lub on haxisz ?

Wbij Majora + jezeli jest tak latwo i wtedy nagrywaj zeby bylo wiarygodnie.

Nexon dał 300% tylko dla kasy a maj nie wbijesz już w 1 tydzień przy takim expie za HQ 400 expa -_- z 100% exp trudno się mówi ale co do rangi masz racje to że mam ssg1 to co znaczy że nie umiem grać hacerem jestem ?? mam rozumieć że Rnaga maj LTC COL to nie hacki a ile razy spotkało się ltc z wh ale col z aimbotem staty na cw 17 do 0 z SR prosze was hacki ma każda ranga.

A ty sie nie wpierdalaj bo jestes slaby i tylko wyplakujesz sie w kazdym temacie..

creeperwallpaperbyinser.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...