Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK]DZISEJSI.MODERATORZY.MPC.MT2 [190GB LĄCZE 100KB/24H]

Somiver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wstaw prezentacje może zagram

Jakbyś trochę ruszył głową, to byś zauważył, że ona ma na celu pokazanie, jak dzisiaj tu moderatorzy na tym forum są zajebiści.

pewnie dostane 5 % , przyzwyczaiłem się.

Opublikowano

Jakiś chiński gimb dostał moda za 3k postów czy tam ile i założe się że wobec tego pieprzonego regulaminu by dostał przynajmniej nwm z 15000% hahahaha by do konca swiata un bana nie dostal byle kmiot ma moderatora byle kmiot daje ostrzezenia tylko w temacie serwera blood war dal po kolei chyba wszystkim hahahaha co polowa na temat serwera mowila co to jest ?

Opublikowano

Warn słuszny - spam = offtopic etc. Dodatkowo powinieneś dostać bana za obrazę na 14 dni^^

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Ten problem nęka użytkowników na każdym forum ! :D

Doświadczenie w moderowaniu mam od 3 lat i wiem, że czasami decyzje jest podjąć trudno ale dobry moderator nie powinien mieć z tym problemu -.-

No uważacie że kolega niesłusznie dostał 10%, zgodzę się ale by tak od razu robić awanturę moderatorowi ? Spokojnie można załatwić na PW bo takich sytuacji na forum jest dziesiątki bo każdy popełnia błędy :)

Opublikowano

Nie nie, poziom tutaj znacznie spada. Żeby za pytanie odnośnie z ulepszaniem i tak dalej dostać ostrzeżenie to EWIDENTNA PRZESADA. Wyrażam swoją opinię i robię to w sposób kulturalny, więc proszę o nie wstawianie mi procentów za to co mam do powiedzenia.

Up. Pomyłka pomyłką a przesada przesadą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...