Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze starsze tytuły gier (strzelanki)

.old

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Możecie mi podać nazwy gier (starszych) z gatunku strzelanki (FPS) itp.. Zagrałem w:

- Return To Castle Wolfenstein (ok. 8 lat temu :)) Właśnie pobieram i przypominam sobie tamte klimaty ;) Ta gra i tak w swoim rodzaju rządzi

- Unreal 99 (jeszcze pogram w 95, ale jazda :D) Niedawno temu pobrałem i zacząłem grać, kiedyś to się grano :)

- Tactical Ops - Wojna z terrorem (3.4 i 2.2) Gram w to ponad 8 lat (od młodego) i mój faworyt !!!!! Najlepsza gra ! Na serwerach można mnie spotkać. Gram od młodego do dziś, ponad 8 lat, a nie nudzi mi się w ogóle. W dodatku jeszcze mam na kompie pliki do gry, których nie ma w internecie :) Więc fazka :D Jest tego z 20 GB

Chodzi o gry starsze, bo bardziej wole grać w takie, niż te nowe (dla mnie to gówienka, niby "nowoczesność" bo grafika itp. ..). Wykluczam CS, bo za bardzo znana gra, a nie mam zdania (bo nie zagrałem i mam swoje lepsze gry). Nie grałem w to nigdy i raczej nie chcę. To macie jakieś klasyki, znane tytuły, które nawet dzisiaj lub kiedyś rządzą/iły? Chciałbym w większość pograć :)

A i trudno, że świat idzie do przodu.. To mam rozumieć, że skoro do przodu i mam grać w najnowsze, to mam zapomnieć o najlepszych, starszych ?? ;)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Wolfenstein 3D

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Na pewno we wszystkie sobie zagram ;) Pobrało się Return To Castle Wolfenstein i wszystko tak no.. wróciło ;) Ale pamiętam, że przeszedłem całą grę, a ja mniej więcej przegrywam prawie przy końcu 1 mapy ;( Ale wciąż pamiętam gdzie skarby leżały :D Niedługo pobiorę sobie te wszystkie gry i wczuję się z tamte klimaty :) Podawajcie dalej ;)

Mi sie ze starych kojarzy medal of honor, wtedy grało sie na psxie jeszcze.

O.. mi się przypomniał Medal Of Honor :) Też w niego grałem, chyba był to Medal Of Honor 1999. Ja mam takie wrażenie, że kiedyś grafika wyglądała pięknie (z pamięci) i szczegóły były niesamowite, a jak jest naprawdę. Też macie coś takiego?

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Jest jeszcze BF 1942, troszkę nowsza ale zawsze można spróbować. Od niej się zaczęła cała seria, i jak dla mnie to najlepsza część ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Doom, Tactical Ops Wojna Z Terrorem, Medal Of Honor allied assault

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Trochę tego jest, ale są wakacje, a jak wiadomo po pewnym czasie się nudzi ;) Zainteresuję się każdą taką gierką, na pewno są fajne. Dzięki za tytuły i można już zamknąć, chyba że macie jeszcze coś :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...