Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Założenie konta na Xbox.com

alexooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam cholernie durny problem.. Więc tak: Kupiłem dziś GTA IV.. zainstalowałem, wszedłem do gry, wyskakuje mi że muszę się zalogować, klikam enter.. Okej! Coś się dzieje.. Po kilku setnych sekundy wyskakuje mi okno : Game For Windows Live.. Klikam że chce założyć nowe konto.. Przekierowywuje mnie na strone Xbox.com (chyba, ewentualnie to mogło być też tam w Microsofr). Zakładam konto.. Ale na koniec wyskakuje mi jakiś szajs że Potrzebny jest Adres Email rodzica lub opiekuna.. Dobra! Wpisuje ten email.. Przekierowywuje mnie dalej, bym się zalogował.. Loguje się tym razem już swoimi pasami.. No ale co?! Znowuż to przekierowywuje mnie na poprzednią stronkę tylko teraz grzecznie napisali mi na czerwonoo: Aby dokończyć proces rejestracji, Twój rodzic musi zarejestrować się na konto Microsoft dorosłego.

A gdy biorę na górze Xbox Live i klikam Dołącz do serwisu Xbox Live to kaze mi płacić.

Głównie chodzi mi o to jak założyć konto dla dorosłego czy coś w tym stylu - bo prawdopodobnie bez tego nie zagram..

No i dupa.. Jak założyć konto dla dorosłego? Biorę na górze tej strony Xbox Live --> Dołącz do serwisu Xbox Live i każe mi za to płacić - o co z tym chodzi? Chce sobie pograć w tę grę i na singlu i na multi!

Proszę o pilną pomoc noo!

(PS. JAK BĘDZIE TRZEBA TO DODAM SS`Y)

Proszę o nie blokowanie tego tematu! Nie mam żadnego

pirata!

post-550925-0-53954200-1370975439_thumb.png

post-550925-0-07287400-1370975443_thumb.png

post-550925-0-66767600-1370975446_thumb.png

post-550925-0-32699900-1370975450_thumb.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...