Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Hack

Mauurycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , mam pytanie na temat czitów do nowej wersji CA eu.

Chodzi mi o to czy wyszły już wersje jakieś które nie robią spamu , są darmowe i undetected bo zauważyłem że dzieciarnia biega już na aim dosyć często , szukałem na net ale zbytnio nie ma nic :D

Opublikowano

Są Vipy,ale jutro już nie będzie .

Wiem ale mi chodzi o darmowe bo nie sądzę żeby na vipach tyle osób dzisiaj biegało

dlaczego jutro już nie będzie ?

Opublikowano

Raczej nie usunęli, właśnie niedawno koleś na telekillu grał

Cały czas ktoś zapierdziela na telekillu , więc raczej nic nie zrobili i cały czas są jakieś darmowe gdzieś :D

Opublikowano

A podacie te cheaty?

Te ktore my znamy sa w dziale "Hacki", jest jeszcze Nfuze ale on ma keyloggera wiec jak sie zalogujesz grajac na tmy hacku to ci konto ukradna, albo szukac na wlasna odpowiedzialnosc ale jest duzo wirusow i innych gówien ktore tylko komp zasmiecaja :)

@down ciekawe gdzie pojawil sie placz, jak znajde hacka to sam go wrzucam na forum wiec radze poprawic pamiec do nickow, wlacz tego hacka na wysokiej randze to sie zobaczy czy jest keylogger. widac jak sie ty znasz na hackach, widac ze w zyciu zrobiles juz tyle hackow ze robisz 50 dziennie, i nic ci nie poradze na to ze w dziale "hacki" sa detected albo spam, zrob samemu -.-

Opublikowano

Te ktore my znamy sa w dziale "Hacki", jest jeszcze Nfuze ale on ma keyloggera wiec jak sie zalogujesz grajac na tmy hacku to ci konto ukradna, albo szukac na wlasna odpowiedzialnosc ale jest duzo wirusow i innych gówien ktore tylko komp zasmiecaja :)

weź się w głowę uderz -,-

w Nfuze NIE MA żadnego kayloggera , to tylko jakieś pieprzenie bo antyvirus znalazł coś co nie istnieje i pojawił się płacz

poza tym widać jak się znasz , Hacki które są w dziale "Hacki" są prawie wszystkie detected albo robią spam ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...