Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

No witam, prosiłbym o unbana ;)

harnascomeback

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z góry prosiłbym kochaną Miyoshi o nie blokowanie tego tematu, iż, gdyż mój temat w zbanowanych nie wiem jakim cudem jest cls, a do makina ani innego administratora w inny sposób się nie dobije. Dziękuje, pozdrawiam.

Do rzeczy.

http://www.mpcforum.pl/topic/965340-perm-harnasiek/

Tak więc, dostałem bana od Lorda Makina, za rzekome reklamowanie forum, jednak szkoda, że do tego reklamowania nigdy nie doszło. Gdy rozmawialiśmy na twoim streamie, zmieniłeś zdanie i stwierdziłeś, że bana dostałem za to, że inni reklamują moje forum...później znowu, że przez to, że ludzie mnie kojarzą z tym forum, hmm, no nie wiem. Takim tokiem myślenia można by stwierdzić, że po pierwsze, trzeba zbanować ScoTube, za to, że posiada swoje forum to raz. Dwa, wszystkich administratorów serwerów metin2, tych co posiadają fora( minecraft również), bo przecież nie można mieć forum tak?
Trochę przesada z tym banem Makin, nie uważasz? Nie jest on słuszny, żadna, powtórzę... ŻADNA reklama ode mnie nie była umieszczana na tym forum, bo nie mam zamiaru latać po forach i reklamować, mam większe ambicje i tego się trzymam, z resztą ustaliliśmy to już na twoim streamie.
Pozdrawiam oraz prosiłbym o odbanowanie wyżej wymienionego konta, zależy mi głównie na projekcie Minecraft Nowości, bo projekt jest zajebisty, nie chciałbym z niego rezygnować.
Z poważaniem,
harnasiek ;-)

Opublikowano

Ludzie jak wy pierdolicie, chłopak nic nie zrobił (chyba, że się nie myle). Dostał bana tak na prawdę za free.

To że ktoś ma swoje forum to ma proste i na temat. Ja miałem i mam nadal. Jednak chodzi o to aby nie reklamować, ON NIE REKLAMOWAŁ. Bynajmniej widziałem z jego zawartości

Wiem, że ch**a mam do powiedzenia jednak jestem za UnBanem

Opublikowano

Ludzie jak wy pierdolicie, chłopak nic nie zrobił (chyba, że się nie myle). Dostał bana tak na prawdę za free.

To że ktoś ma swoje forum to ma proste i na temat. Ja miałem i mam nadal. Jednak chodzi o to aby nie reklamować, ON NIE REKLAMOWAŁ. Bynajmniej widziałem z jego zawartości

Wiem, że ch**a mam do powiedzenia jednak jestem za UnBanem

Nie reklamowałem i Makin dobrze o tym wie, ale on ma niby swoje powody które wymieniłem wyżej.

Opublikowano

Będą wakacje, ciesz się wolnością !

Miałeś Globala poszedłeś na Emeryture, byś zrozumiał kolege, że żyje z MPC xD

Statusy

"P sex C sex G sex" też nie są reklamą.

Sprzedałeś się.

No to może się myliłem, ale nie robił tego w tematach...

Opublikowano

Nie reklamowałem i Makin dobrze o tym wie, ale on ma niby swoje powody które wymieniłem wyżej.

Ogarnij się. Nosił wilk razy kilka, to ponieśli i Wilka.

Miałeś Globala poszedłeś na Emeryture, byś zrozumiał kolege, że żyje z MPC xD

No to może się myliłem, ale nie robił tego w tematach...

Ciekawa teza. Reklama =/= reklama
76561198001815076.png
Opublikowano

UB bo harnasia forum jebło tak jak było przeczuwane.

#up a Ty sie nie sprzedałeś i Ci sie hajs nie zgadza. Ból dupy.

Bez odbioru amigo!

co jebło?

Statusy

"P sex C sex G sex" też nie są reklamą.

Sprzedałeś się.

jaka reklama? widze, ze nie wiesz jakie forum mam, cóż.

@up

aha.

Admin Cienia
Opublikowano

Wyjaśnij to z Makiem na PW, tutaj przez postronne osoby tworzony jest tylko niepotrzebny spam.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...