Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

rureczki i conversy

encoreeFTW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jest pedałem razem z Tobą, bo tworzysz tematy i to tak kurwa denne, proste i bezsensowne - że odpowiedź na Twoje pytanie ogranicza się do pięciu słów, jesteś na tym forum ledwo dwa miesiące a ilośc Twoich postów jest naprawde niewiele mniejsza od mojej, takze skoncz te tematy zakladac i spierdalaj jak masz tak dalej robic - tyle ode mnie.

logo_black3.png

Opublikowano

Nie większym niż ty, po co kur*a znowu zaczynasz wojny?Sam noszę rurki i trampki + Koszulę i jest super.

PS: Lepiej, że przyszedł z torbą niż z torebką xD

Opublikowano

Tak, jest pedałem. Niby Converse'y to zwykłe trapmki, ale dla mnie przez takich jak on stały się po prostu pedalskimi butami. I jeszcze jaki kolor trampków i rurek?

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Kurde , co za typ znów to samo ...

Masz jakieś stereotypy ? Jesteś ograniczony do zwykłych jeansów i adidasów ? Zrozum w końcu że moda się zmienia :)

A jeśli chodzi czy jest pedałem to go spytaj , nawet go nie znamy to ty powinieneś widzieć czy jest pedałem , czy ma popęd do osób

tej samej płci ... , ubranie nie wskazuje kto kim jest ... , czemu Polska to taki popierdolony kraj w którym każdy musi się czegoś upieprzyć.

Sam noszę koszule , rurki , vansy i jak masz z tym problem to pisz na PW ...

u6pv.jpg

Opublikowano

A ja powiem tak - co to za chłop w rurkach i jakichś beznadziejnych pedalskich butach... nie koniecznie musi być pedałem, ale po co mu to badziewie? Trzeba mieć zryty beret żeby to zakładać.

Opublikowano

Myślę ,że nie-a przynajmniej po TYM nie da się tego wywnioskować. Ale chyba każdy może mieć własny styl nie?Każdy może ubierać się jak chce? No właśnie... Żyjemy w wolnym kraju, każdy ubiera się w to co chce :)

Osobiście nie widzę nic w "homoseksualistach", każdy ma prawo kochać tego kogo chce ;) Nie wiem czemu napisałeś "kolega"-jeżeli byłby takim to nie przeszkadzało by ci w to co się ubiera.

Miłego Dnia!

Opublikowano

kto normalny ze zdrowym ukladem rozrodczym zaklada te jebane jajognioty? to sa jacys masochisci albo nie maja kutasow, jebane pedały - tak jestem ograniczonym umysłowo debilem, ala. typowy dres - ale kurwa, trzeba z tym skonczyc, pedalstwo sie szerzy coraz bardziej, francja juz upadla - nie ma tam juz czegos takiego jak "matka" i "ojciec" tylko po prostu opiekunowie, nie wierze ze dziecko wychowywane przez dwoch ojcow bedzie zupelnie takie samo i nie skrzywdzone jak inne dzieci w normalnej rodzinie - dlaczego ludzie nie moga normalnie sie ubierac? bojowki, jeansy (SZEROKIE KURWA), jakies krotkie spodenki, ew. zniose dresy, ale rurki? no kurwa.

logo_black3.png

Opublikowano

Tak popierajcie homoseksualizm i może jeszcze niedługo zaczniemy wszyscy nosić biustonosz i stringi - pomyślcie trochę, użyjcie mózgu. A co do pana, który napisał coś o modzie - pierdolnij się w ten pusty łeb.

Edit: Pan wyżej dobrze napisał - polać mu!

Opublikowano

nie patrz na niego, nie rozmawiaj z nim, niech wie ze jest przychlastem i zrozumie że chęć jego wyindywidualizowania sie jest sprzeczna z moralnoscia, i moze zalozy jakies luzniejsze srurki X DDDD

logo_black3.png

Opublikowano

ale nie chce zeby mnie zarazil tym, jak moge sie uchronic?

Ps, ten typo ma 15 lat, pewnie pedal zyd i mason, rudy i murzyn

tak wgl, to wiecie ze pedala biebera wystrzelic w kosmos maja? xD

od pedalstwa sie nie uchronisz ;/

Opublikowano

Jak ma Ciebie zarazić człowieku, jeśli się go boisz to gratulacje... niektóre posty mnie tak dobijają, że mi się chce rzygać. Uchronić? Bije i znęca się nad Tobą codziennie? Nie, bo to Twój kumpel.

Ja bym mu powiedział szczerze żeby wyrzucił to gówno.

Opublikowano

@2up dobra masz odpowiedź na swoje pytanie? Masz, bo już zaczynasz spamować...

@up Nie ja pod takim nickiem nie gram.

Opublikowano

zdrowy heteroseksualista nie nosi obcislych rurek, conversow i torebek na ramie, nie ma kasku na głowie, i nie pali cienkich papierosow. LOL IKSD

logo_black3.png

Opublikowano

Do typka z tamtej strony (ostatni post).

A Ty widzę z czytania ze zrozumieniem miałeś 20%, co? Tu nie chodzi o jakiś strój tylko ogólnie o pedalstwo.

Opublikowano

Tak się rozpisałem a przy wysyłaniu jakiś error.

No stereotypeNo stereotype

ten kolor celowy by ruszyć waszymi głowami.

wez paru kumpli, zastraszcie go, ew przekopcie, niech wie że jego styl ssie pałkę, i jak chce to moze sie tak we francji czy innych spedalizowanych juz krajach afiszowac

Ludzie czy kupienie sobie rurek oznacza, że jest homo? Napradę jesteście takimi debilami czy udajecie bo mam wątpliwości.

No, a jak jutro założy jeansy to już jest hetero. Później znowu zmieni na rurki, to znowu pedał. I tak w kółko, przecież strój = orientacja.

Problem w tym, że niektórzy to biorą na poważnie. Ludzie myślą stereotypami. Było kilku gejów co ubrali rurki i się przyjeło.

zdrowy heteroseksualista nie nosi obcislych rurek, conversow i torebek na ramie, nie ma kasku na głowie, i nie pali cienkich papierosow. LOL IKSD

Naprawdę? A jakieś argumenty? Jaja się nie mieszczą? No najwidoczniej jakoś mieszczą.

ale kurwa, zastanawia mnie jedno, jak mam takie spodnie, ze jak ide, to mi tak ymm no sa luzne dosc, a jak siadam, czy kucam, czy cos, to sa obcisle, to jak on ma kurwa takie legginsy jeansowe to co on musi czuc? XDD

Jak cię to tak ciekawi to pożycz od niego, ubierz i się dowiedz.

1345817514_by_knur82_500.jpg

temat już "gorący" przewidziałem to!

Opublikowano

nie mozemy poxwolic by pedaly zawladnely swiatem, walczmy z pedalami

Ok, już twój profil zgłosiłem adminom.Jak walczyć to walczyć z pedalami ;)

Jezuu, kurwa ! Ogarnijcie się.

Nie będziecie mówić kurwa gościowi jak ma się ubierać, co was to do kurwy nędzy interesuje ;/? Zazdrościsz mu czy co kurwa, że się ciągle dopierdalasz jak kto chodzi ubrany.Autor tematu to pewnie kurwa chodzi w 1 spodniach 3 lata i ma pretensje do świata, że kogoś stać na coś droższego i fajniejszego.

Opublikowano

Ok, już twój profil zgłosiłem adminom.Jak walczyć to walczyć z pedalami ;)

Jezuu, kurwa ! Ogarnijcie się.

Nie będziecie mówić kurwa gościowi jak ma się ubierać, co was to do kurwy nędzy interesuje ;/? Zazdrościsz mu czy co kurwa, że się ciągle dopierdalasz jak kto chodzi ubrany.Autor tematu to pewnie kurwa chodzi w 1 spodniach 3 lata i ma pretensje do świata, że kogoś stać na coś droższego i fajniejszego.

zajebales jak magik z okna

zalozmy ze mam jedne spodnie i chodze w nich 3 lata, no i co z tego? pedalem nie jestem jak inni rurkowicze

ps, taka rozkmina, ten z ujebanego stolu durczoka, rurek, myslicie dlaczego ma pseudo rurek a nie inne? XDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...