Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy istnieje jakiś serwer na starym patchu?

Kasander

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemacie, mam pytanie czy w ogóle jest jakiś serwer na starym patch'u ?

Jak jest to bym prosił o podanie go :3 (Chodzi mi o taki bez tej nowej lokacji startowej itp)

Opublikowano

Chdzi o ten patch przed 3.5? Max lv był chyba 85 tak mi się wydaje ( raczej nie znajdziesz takiego serwa bo większość osób które stawiają serwery ma path 3.5 czyli już z "nową lokacją startową"). I serwer bez patch Rise Of Gor będzie bardzo trudno znaleść bo tamten patch to była jeszcze ze stara strona na 4story.pl czyli bardzo dawno :).

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

No właśnie tak myślałem że nie znajdę, ale chcę się znów pobawić w to 4story ;/ Kiedyś tyle ludzi było w Yesode - teraz same NPC'e...

Kiedyś brało się PT i pieczątki robiło - teraz w ogóle zmienili expienie i idzie ono strasznie szybko + wszystkie skille na start...

Kiedyś nie było mountów za darmo, itemków +18 za darmo czy zwalonego interface'u. Moim zdaniem ten patch zniszczył tą grę i strasznie dużo graczy odeszło w tym ja a chciałbym sobie jeszcze w to pograć ;/

Cóż wiem że tego nie naprawią i nie wróci patch "Champion of Iberia" czy "Three Kingdoms and One heroes" (sorki jeżeli źle napisałem :P)

Czyli nie ma takich serwerów - szkoda ;)

Opublikowano

Hm dalo by się postawić coś w stylu starego 4story, za którym również tęsknie znaczy max 67-71 lvl wspolne piczatki, wojny w eq 11 jak mailes bron 11 to byl szal ;D lub ogolnie tego pacza maozna zrobic, co max był chyba 67 i nie bylo tynktorek w item shopie ;d

Opublikowano

Hm dalo by się postawić coś w stylu starego 4story, za którym również tęsknie znaczy max 67-71 lvl wspolne piczatki, wojny w eq 11 jak mailes bron 11 to byl szal ;D lub ogolnie tego pacza maozna zrobic, co max był chyba 67 i nie bylo tynktorek w item shopie ;d

Najfajniej to było bez tych broni +12 na start, masz rację kiedyś to jak ktoś miał broń nawet +6/8 to już było "wow". Teraz to....

Opublikowano

Teraz co? Nic na is nie trzeba wydac by grac na poziomie a miec satysfakcje z gry. Gra ma sie rozwijac a nie stac w miejscu jak jakis jebany z 5 skilami na krzyz metin2. Gra jest tak teraz zrobiona aby kazdy wbil szybko max lvl i uczestniczyl w codziennych oblezeniach.

Po drugie, wtedy jak ktos mial bron 12, to byla to osoba ktora wbila ja bez tynkow bo wtedy byly.poczatki tej gry i nikt nie chcial od razu pakowac w.nia hajsu. A juz kolo grudnia 2009, normalka byla bron 20.

Opublikowano

Teraz co? Nic na is nie trzeba wydac by grac na poziomie a miec satysfakcje z gry. Gra ma sie rozwijac a nie stac w miejscu jak jakis jebany z 5 skilami na krzyz metin2. Gra jest tak teraz zrobiona aby kazdy wbil szybko max lvl i uczestniczyl w codziennych oblezeniach.

Po drugie, wtedy jak ktos mial bron 12, to byla to osoba ktora wbila ja bez tynkow bo wtedy byly.poczatki tej gry i nikt nie chcial od razu pakowac w.nia hajsu. A juz kolo grudnia 2009, normalka byla bron 20.

Pamietam jak kowal gadal po neimeicku a w is nie bylo tynek i ogolnie jakos tak duzo graczy bylo z niksim lvlem nikt sie nei spieszyl na wojnach bylo rowne eq xD i jak sie mailo 40 lvl to sie cos robilo, a teraz nie chce mi sie grac na pl nie po to mam pliki zeby grac na plu ;d a ja daje tylko propozycje co do priva bo na pl nie wroce ;d nie wiem co brat z robil z moim eq 18 i nie mam do czego wracac xD

• 1 rok później...
Opublikowano

Sorki że odkopuje temat ale również chcę zagrać na takim serwie najlepiej patch 3.3 Call to Arms to byly czasy.Jakby ktos wiedzial o takim serwie prosze o odpowiedz.

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...