Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]YouTube MP3 Downloader

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przydatne .. Tylko 1 mały bug że cały czas wyskakuje okienko do downloadu :\

*.*
Lajk mile widziany.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

zapraszam na progameforum

LINK

Xxx

Nie reklamuj fora

Dzięki szukałem tego długo i znalazłem łap lajka

Dzięki

Mój stary nick: damian5602
Nick League Of Legends: Sonaes

Opublikowano

Nie żebym się czepiał, ale na 90% ten program nie jest twój. Why? Przez przypadek znalazłem francuskie wstawki (komentarze?). Oczywiście możliwe, że ty pisałeś po francusku (!), bądź jest to wina kompilatora/systemu na którym kompilowałeś.

Jakiś kijowy dekompilator masz.

})[0];
      this.WebBrowser1.Navigate("http://www.youtube-mp3.org/get?video_id=" + text.Split(new char[1]
      {
        '&'
      })[0].Split(new char[1]
      {
        '='
      })[1]);
      this.getimage();
    }

private void WebBrowser1_DocumentCompleted(object sender, WebBrowserDocumentCompletedEventArgs e)
    {
      string innerHtml = this.WebBrowser1.Document.GetElementById("dl_link").InnerHtml;
      if ((uint) Strings.InStr(innerHtml, "<B>Pobierz</B>", CompareMethod.Binary) <= 0U)
        return;
      try
      {
        this.WebBrowser1.Navigate(innerHtml.Replace("<A href=\"", "").Replace("\"><B>Pobierz</B></A> · <A onclick=\"showLinkBox(); return false;\" href=\"http://www.youtube-mp3.org/es#\">Link do mp3</A>", ""));
      }
      catch (Exception ex)
      {
        ProjectData.SetProjectError(ex);
        this.WebBrowser1.Stop();
        int num = (int) Interaction.MsgBox((object) "Nie można przetworzyć żądania, spróbuj ponownie po pewnym czasie.", MsgBoxStyle.Critical, (object) "Error");
        ProjectData.ClearProjectError();
      }

Wszystko po polsku. Program przydatny i dość pomysłowy (5 minut pisania). Cała filozofia programu polega po prostu na wysyłaniu na gotową stronę (na pewno nie jego) adresu filmiku i pobieraniu z linka zawartości.

Edit:

A obrazek wyświetlony, jest niczym innym jak wyświetlonym obrazkiem pokazującym się na stronie po wklejeniu linku:

abcd.png

9obpmnjr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...