Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka pianka,guma żel do włosów ?

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

butapren.gif

jedyne najpewniejsze utrwalenie fryzury, polecam. po chuj wydawac 50zl na tandetne tafty czy schfarzkopfy?

logo_black3.png

Opublikowano

joanna-styling w rosmanie za 8 zł kupisz :D

Racja :) Najmocniejszy środek utrzymujący włosy w takim ułożeniu, jaki sobie zażyczysz :)

Firma Joanna ma same mocne produkty, w szczególności niszczące strukturę włosa farby do włosów więc z góry zalecam nie używania ich

Guma/Żel tej firmy sama w sobie nie jest aż tak bardzo szkodliwa, ale jest mocna i skuteczna. Sam jej używam w domu i do stylizacji niektórych fryzur klientów.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Swoją drogą jeśli o lakierach mowa, polecam żel do włosów w spray ( podobny do lakieru nawet ) o nazwie Hegron, można go nabyć w sklepach sieciowych ( Kaufland Tesco itd ) za 16 zł jeśli się nie mylę.

Sam czasami używam lakierów do stylizacji swojej fryzury gdyż zrobię to szybciej, niż miałbym układać włosy na żel/gumę ale robię to tylko gdy nie mam czasu ;)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Ja mam w domu żel ''CREATOR - PROFESSIONAL'' Euro - styl jest to żel bardzo silnie utrwalający który zadowoli każdego kto chce utrzymać przez cały dzień nawet najbardziej finezyjną fryzurę.

Kocham kino akcji na forum. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...