Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Hackerzy?

Refilu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym was się spytać czy wy też sądzicie że tak jak w CS czy podobnych grach co trzeci gracz będzie cheat'ował?

Mam takie przeczucie że to będzie to samo, a co wy o tym sądzicie?

Opublikowano

Hackerzy byli i beda,lecz nie sadze, ze bedzie ich masa. GRO jest dosc nowa gra i mysle,ze stworzenie hacka do tej gry to nie bulka z maslem ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

ja nie widuję prawie w ogóle hacker'ów (widziałem raptem 2-3) nie więcej... myślę, że twórcy GRO na tyle kochają swoją gierkę, że będą o nią dobrze dbali i szybko się z nimi rozprawią za każdym razem. Tutaj raczej nie przewiduję większych problemów.

Opublikowano

ja nie widuję prawie w ogóle hacker'ów (widziałem raptem 2-3) nie więcej... myślę, że twórcy GRO na tyle kochają swoją gierkę, że będą o nią dobrze dbali i szybko się z nimi rozprawią za każdym razem. Tutaj raczej nie przewiduję większych problemów.

Jakoś nie sądzę że ją kochają. Update'y nic nie przynoszą, a bugów jest masę.

Opublikowano

Hackerzy byli i beda,lecz nie sadze, ze bedzie ich masa. GRO jest dosc nowa gra i mysle,ze stworzenie hacka do tej gry to nie bulka z maslem ;)

Taaa.. patrząc po necie jest ich cała masa

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...