Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Składanie kompa

damila564

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mój kolega chce złożyć kompa do 2 tyś, komp ma być na kilka lat. Potrzebuje Ram, płyta główna, zasilacz i procek. Najlepiej w sklepie ProLine !

Opublikowano

Karta graficzna też zapomniałem a reszta nie mówi żeby zostawić a sklepy.. on chce to kupić w Legnicy ;Z Możecie z innych stron podać najwyżej zamówi przez neta.

Opublikowano

Karta graficzna też zapomniałem a reszta nie mówi żeby zostawić a sklepy.. on chce to kupić w Legnicy ;Z Możecie z innych stron podać najwyżej zamówi przez neta.

Nie rozumiem.. w pierwszym poście piszesz, ze ma te kilka rzeczy, a w drugim, ze ich nie ma. Jak to jest?

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

@Ciasteczko

Radze poczytać zanim dasz link .. http://www.mpcforum.pl/topic/940028-argumentacja-czyli-podnosimy-jakosc-i-zrozumialosc-naszych-wypowiedzi/

Co do tematu to :

Złożyłem ci coś takiego : http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=15240&s=72175&s=74018&s=72393&s=56456&s=73693&s=63363&s=61601&s=70416

Trochę ponad budżet, ale warto dołożyć. Możesz też szukać np na morele może taniej to złożysz ( nie wiem jakie tam ceny teraz mają ). Co do zestawu to jest oparty na mocnym 4 rdzeniowym procesorze, wydajnej grafice, solidnym zasilaczu ( tutaj 450W spokojnie wystarczy ), przewiewna, dobrze wentylowana obudowa zapewni niskie temperatury. Na tym pograsz w teraźniejsze gry na średnio / wysokich / ultra detalach w FHD ( średnie to crysis 3, reszta wysokie / ultra )

@EDIT

Nie doczytałem co tam potrzebujesz, ale z drugiej strony to nie wiadomo czy masz na SATA, jeżeli się okaże,że tak to złoże ci coś innego.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

Mój kolega POTRZEBUJE wymienić karte graficzną, procka. płytę głowną , ram, zasilacz reszte powiedział że zostawi takie jakie jest a z dyskiem zedytuje ten post bo w sql jest i nie mam jak się dowiedzieć :Z

Wyśle mu te linki zobaczymy co powie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...