Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YouTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,chciałbym się nauczyć robić filmiki na YouTube ale nie jakieś beznadzieje więc chciałbym się was zapytać lub poprosić czy ktoś z was mogłby mi nagrać taki poaradnik od samego początku Czyli założenia konta na YouTube jak tam wszystko zedytować żeby ładnie wyglądało jakim programem nagywać jak sklejać itp lub możę istenieje taki poradnik tylko ja nie moge znaleść;x

Opublikowano

Takich filmików jest masa na youtubie, więc dla naprawdę chcącego, dowiedzieć się "co i jak" chodzi na youtubie nie było by problemem. I, jak dobrze mi się zdaje to chyba nieodpowiedni dział.

911001425911918417398.jpeg

Opublikowano

Na początku mojej kariery z YouTube miałem malutko widzów ale są 3 najważniejsze rzeczy podczas wybijania się na youtube mianowicie

- W miare dobry mikrofon

- Bardzo częste filmiki (najlepiej rób takie serie jakich jest mało na youtube)

- Oczywiście dobra jakość filmików

Dalej poleci samo ! Radze nie reklamować się u sławnych YouTuberów uwierz mi przechodziłem to i nazbierasz przez to dużo hejtu!

Życze ci powodzenia i mam nadzieje że osiągniesz coś na tym Polskim "YouTube"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...