Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe G1

pawlikko10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zarabiać w Internecie.

Wejdź na http://www.paypal.pl i załóż konto osobiste (w razie czegoś skopiuj link do przeglądarki),

gdy się zarejestrujesz zapytają o kartę kredytowa, nie musimy tego podawać więc wciskamy anuluj.

[Na dobrą sprawę przy rejestracji w polach dot. danych osobowych- jeśli nie zamierzamy wypłacać tego jako "namacalnej" kasy, możemy podać fikcyjne dane, prócz kraju w którym mieszkasz].

Potem potwierdź rejestracje klikając w link wysłanym przez paypal.pl na maila,

następnie zarejestruj się na "BUX.TO" klikając

Bux.to | .view .click .make money

(W razie czegoś skopiuj link do przeglądarki) Stronka jest po angielsku, ale postaram się najważniejsze napisy przetłumaczyć.

Gdzieś w prawym górnym rogu powinien być zielony napis "register"- klikamy w niego

oto rejestracja, co trzeba wpisać w pola.

* Username (3 - 15 characters - no special characters)- Twój login (od 3 do 15 znaków - żadnych znaków specjalnych)

* Password (at least 6 characters)- Hasło (najmniej 6 znaków)

* Confirm Password- Potwierdzenie hasła

* Email Address- E-mail

* Confirm Email Address- Potwierdzenie E-maila

* PayPal E-mail Address For Payments- Wpisujesz tutaj dokładnie ten E-mail, którego użyłeś przy rejestracji się na PayPal.

* Your Country (only PayPal allowed countries)- kraj w jakim się znajdujesz.

*Referrer (if any)- proszę o wpisanie pawlikko dzięki czemu dostane 1 centa (jeżeli mnie nie wpiszecie to strona i tak wam automatycznie znajdzie jakiegoś gościa bo każdy kogoś mieć musi więc wszystkim za to dzięx).

* Terms of Service- regulamin (przeczytałem cały i nic nie ma złego w tej rzeczy)

* Security code- przepisujesz te cyferki co są obok

3. Wciskasz Register

Logowanie się:

Username (Twoja nazwa):

Password (Hasło):

Security Code: (download zabezpieczający który widzisz na obrazku)

Teraz, krótki opis jak zarabiać:

1. Wchodzisz w ,,Surf Ads\"

2. Klikasz na te napisy w tabelkach

3. Kiedy pojawi się w lewym górnym rogu napis ,,Done z zielonym znaczkiem" jest ok ,a jak z krzyżykiem to coś źle zrobiłeś (sprawdź czy jesteś zalogowany)

4. Każdą reklamę musisz uruchamiać osobno, bo inaczej nie działa

5. jak pisze ,,No Current Ads\"- to znaczy, że nie możesz na to kliknąć bo nic nie ma z tych reklam

6. na każdą reklamę można wchodzić tylko raz na dobę.

A teraz jak chcesz sprawdzić statystyki, to masz podane po polsku przeze Mnie.

Your Statistics- Twoje statystyki

# of Website Visits- odwiedzone strony (reklamy-> to za co nam płacą) podane jest tu ilość.

Your Referral Statistics- ile razy zostały otwarte strony przez twoich referatów

# of Referrals (view)- ilu masz referatów

# of Referral Website Visits- ilość reklam przez nich zobaczonych

Bonus Statistics (bonus kasy, dali Ci darmowo 20 centów)

# from Bonus

0.20

Balance Information

Account Balance (cashout)- ile kasy już masz (masz 102 centy)

$ 1.0200

Total Amount Paid- ile kasy wypłaciłeś

$ 0.0000

Cashout- przesyłasz kasę na konto PayPal <-- To jest chyba najlepszy przycisk ale uwaga, aby przesłać trzeba mieć przynajmniej 10$

GDY MASZ KASE NA PAYPAL MOZESZ KUPIC CREDITY

Opublikowano

Od razu się za to biorę, na pewno wpiszę twój nick

EDIT> Mistrzu dzięx wlazłem na 56 reklam po 30sekund i mam teraz 0,65 $ ;D

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Tam gdzie on napisał "*Referrer (if any)- proszę o wpisanie pawlikko dzięki czemu dostane 1 centa (jeżeli mnie nie wpiszecie to strona i tak wam automatycznie znajdzie jakiegoś gościa bo każdy kogoś mieć musi więc wszystkim za to dzięx)."

zamiast pawlikko napiszcie koniec123 gdyż ja założyłem konto i okazało się że ten gość nie umiał dobrze ustawić ustawień przekazywania kasy i ustawił że połowa tego co klikniecie idzie do niego( lub zrobił to celowo ) ja ustawiłem że dostajecie pełną kwotę za reklamę a mi zależy tylko na zdobyciu większej ilości referatow ( ludzi zalogowanych na twoj nick ) DOCEŃCIE ŻE WAM POMOGŁEM ZAOSZCZĘDZIĆ I WPISZ koniec123

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Dla mnie to strata czasu. Miałem kiedyś już 9.80$ loguje się następnego dnia i mam konto zablokowane. Więc nie polecam bux.to bo tam tylko was w konia zrobią, a są lepsze serwisy.

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Opublikowano
Dla mnie to strata czasu. Miałem kiedyś już 9.80$ loguje się następnego dnia i mam konto zablokowane. Więc nie polecam bux.to bo tam tylko was w konia zrobią, a są lepsze serwisy.

To sie podziel z nami a nie je ukrywasz :)

banner_4_468x60_anime.gif

banner_3_468x60_anime.gif

Opublikowano

żeby Przesłać kase na PayPal trzeba mieć minimum 50 $ dolarów wiec nie leć sobie w chuja. ;] xD ale działa ja już 2 razy wypłaciłem ;]] Polecam. Trochę się namęczy ale efekty znakomite ;D:D

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

Bux.to to najgorsze g*wno jakie widziałem....

na początku pisało że od 10$ wypłata, zarobiłem, kazałem wypłacić a tu nagle od 50$ ....

ok... zebrałem qmpli, zebrałem 50$ i co? .....

podobno 2 miesiące trzeba czekać (dokładnie 60 dni)

czekam już dużo więcej i dalej nic....

co do paypala, wszystko mam dobrze zweryfikowane.....

5929840c9fd21_post-26386-12620779833_thumb.jpg

5929840d6e749_post-26386-126207800691_thumb.jpg

szczerze i osobiście odradzam wam tego sposobu zarabiania kasy....

idźcie pożyczcie od matki lub od ojca kasę i kupcie sobie przelewem, albo paysafecard.....

PS. a co do refferer działa to na zasadzie takiej, że nawet jak nikogo tam nie wpiszesz, to do nikogo nie zostaniesz przydzielony...

osoba która będzie w refferer dostanie 1 centa za to że was zaprosiła i dodatkowo będzie miała tyle samo kasy co wy...

np. Ty masz 10$ to osoba z Twojego refferer ma Swoją Kasę + 10$

zarabia na Twoim klikaniu : <

ale się rozpisałem ; >

jednym słowem SCAM!

Być zajebistym...

Opublikowano

ludzie nie nabierajcie sie !! bux.to to fake przekonałem sie sam mam nawet konto tam i tak wam nie wypłacą ... są inne sposoby zarabiania jak ktoś chce poznać to gg 9176669 służę pomocą

Opublikowano

To guw*no nie dziale lepszy jest playspan jeszcze nigdy nie zerzarło mi kasy

playspan jest proszczy w opsłudze takie jest moje zdanie

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...