Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] bot na hematy na ravie

pspda123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten kto zlecił ci zainstalowanie tego programu jest idiotom , żaden program nie zmieni tego błędu. Jest to wina niedoskonałości w modzie a dokładniej mobberhack . Jak doskonale wiesz w modzie musisz ustawić mobber , dystans i czas po którym mają przybiegać potwory. Zwykle każdy ustawia na 5 sekund i dystans 9999 i to jest ten błąd dzięki któremu średnio co 30 minut wywala nam clienta. Ustaw wszystko dokładnie jak jest na tym ss'sie :

Tutaj też masz mobbera ale tego nie odpalaj bo jest to syf który crashuje clienta. :

Jeśli ustawisz czas i dystans tak jak masz pokazane na ss'sie w ogóle nie będzie ci wywalać clienta. Jest to sprawdzone bo sam używam bota i wiem że mi nie wywala a gdy ustawiałem sobie po 5/9999 to crashowało co 30 minut. Niby te 9999 to więcej niż 5000 ale tak naprawdę mając ustawione 5000 przybiega więcej potworów niż na 9999 ;).

Pozdro =)

bez gif

Opublikowano

Ten kto zlecił ci zainstalowanie tego programu jest idiotom , żaden program nie zmieni tego błędu. Jest to wina niedoskonałości w modzie a dokładniej mobberhack . Jak doskonale wiesz w modzie musisz ustawić mobber , dystans i czas po którym mają przybiegać potwory. Zwykle każdy ustawia na 5 sekund i dystans 9999 i to jest ten błąd dzięki któremu średnio co 30 minut wywala nam clienta. Ustaw wszystko dokładnie jak jest na tym ss'sie :

Tutaj też masz mobbera ale tego nie odpalaj bo jest to syf który crashuje clienta. :

Jeśli ustawisz czas i dystans tak jak masz pokazane na ss'sie w ogóle nie będzie ci wywalać clienta. Jest to sprawdzone bo sam używam bota i wiem że mi nie wywala a gdy ustawiałem sobie po 5/9999 to crashowało co 30 minut. Niby te 9999 to więcej niż 5000 ale tak naprawdę mając ustawione 5000 przybiega więcej potworów niż na 9999 ;).

Pozdro =)

Dzieki za pomoc ale jeszcze 1 czy moglbys mi podeslac twojego mobera bo ja mam tego z kamera ;(

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

o tu masz w tym fajnym czymś na dole

jy1cyv.jpg

mi osobiście domyślne 8000 nigdy nie scrashowało

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Z oficjalnej strony kamera pobierz najnowsza wersję moda @.@

metin2mod.tk

#nie edytuj postów bo mi mod da warna za to że offtopuje/spamuje -_-

nie musisz niczego stąd odinstalowywać, te programy imho są niegroźne. to tylko jakieś biblioteki programowe, które kiedyś mogą Ci się nawet przydać.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Z oficjalnej strony kamera pobierz najnowsza wersję moda @.@

metin2mod.tk

Dziekuje juz mam ;>

tylko teraz jeszcze co z tym programem - http://microsoft-visual-c-2010-x86-runtime.updatestar.com/pl

Odkąd zainstalowałem go to mam:

-jakieś głupie reklamy :(

-pokazuje wirusa? (odkad to zainstalowalem tak mam )
A TO JEST SS z "dodaj usun programy" (panel sterowania)
wiec ktore odinstalowac :)

//nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...