Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko wyzdrowieć ?

Daevoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem chory . Kaszel od tygodnia , wczoraj katar się zrobił , gorączki to takie liche . Rzeczy które mam na chacie : cukierki jakieś ponoc na gardło , rutinoscorbin , neogardin , tussidex , wódka ;3 , syrop z cebuli , syrod malinowy , czosnek , herbapect , envil kaszek . Chcę żeby mnie tak jebło że w pare sekund wyzdrowieje .

Opublikowano

Wlasnie bardzo dobre zjesz to na wieczor do tego jakas aspiryne czy cos i cala noc pod koldra az sie wypocisz i na drugi dzien jestes zdrowy szybciej sie nieda , do tego jeszce najlepiej mascia nasmarowac gardlo i plecy i klate :)

Opublikowano

Marihułana lekiem na wszystko.

A tak na serio to spiryt na nogi, łóżko i amol z herbatą herbata z amolem.

graphic.png

Opublikowano

Wpierdalaj witaminy , ogrzewaj się , leż i nie wychodź z domu , smaruj się amolem albo jakimś gówienkiem rozgrzewającym , strepsils intensive na gardło bierz to ci szybko przejdzie jakby cię złapało czy coś .. ; d nw co jeszcze x d owoce wpierdalaj zamiast witamin najlepiej xD

Opublikowano

Przez 3 dni rozpuść sobie po dwie polopiryny s na noc i wygrzej sie w łóżku. Ewentualnie jak zabraknie Ci leków, to napij sie grzańca na noc i też do wyra :D

Opublikowano

A co mu lekarz da, że ma brać jakieś leki i tyle?

Więcej mu da banda gimbusów na forum o cheatach.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Więcej mu da banda gimbusów na forum o cheatach.

No sorry ale, roidzinni lekarze to banda znachorow , ktorzy zydza wypisania skierowania, mozna sie leczyc domowymi sposobami o wiele efektowaniej . ELO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...