Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] System Quest

TworzePriva

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pewne pytanie nie wiem jak zrobić i gdzie szukać tych questów "system".

Próbowałem szukać jakiś szczegółów w nich itd to w jednym na 6 jest napisane "Private Shop" lecz nie wiem gdzie też tego szukać.

Mam wgrane spolszczenie z tego forum.

Gram od dzisiaj więc proszę o wyrozumiałość.

Ps: Jeszcze pytanie na jakim serwerze TW gra najwięcej Polaków?

Pozdrawiam

Opublikowano

Najwięcej polaków gra na TW S2.Co do problemu z q, to możesz ich nie robić one żadnego wpływu na dalszą gre nie mają ;)

raken.png

Pomogłem ? Daj Like ;)

Opublikowano

Wiem że nie mają ale jestem osobą która lubi porządek i Chciałbym mieć to wszystko posegregowane :D. Więc powie mi ktoś jak można i gdzie je wykonać?

Opublikowano

"Private shop" - czyli musisz utworzyć prywatny sklep którego odpalasz w "emotikonach".

A co do serwera to TW s2, zapraszam :)

Opublikowano

"Private shop" - czyli musisz utworzyć prywatny sklep którego odpalasz w "emotikonach".

A co do serwera to TW s2, zapraszam :)

Tego już rozgryzłem a co z resztą. :D

Opublikowano

Nie wiem, czy będzie ktoś tutaj kto zrobił te q (Wszystkie), gdyż po prostu wszyscy je omijamy.

raken.png

Pomogłem ? Daj Like ;)

Opublikowano

Nie wiem, czy będzie ktoś tutaj kto zrobił te q (Wszystkie), gdyż po prostu wszyscy je omijamy.

Wszyscy czyli Ty?

Podaj questy a pomogę Tobie :)

Opublikowano

Wszyscy czyli Ty?

Podaj questy a pomogę Tobie :)

Sorry, ale czy ty zrobiłeś wszystkie te q systemowe ? Zbytnio to robienie ich się nie opłaca gdyż dają po max 500 expa ?

raken.png

Pomogłem ? Daj Like ;)

Opublikowano

Również wszystkie lubie robić i mieć porządek taka już ze mnie osoba. Wyślę Ci na PW jakie je mam. Tylko większość jest po chinskuu...;x

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To ściągnij sobie Spolszczenie.
A misji się zgodze z kimś u góry, to prawda ;) Większości nie robimy, ze względu na to, że nie potrawimy, albo nam się po prostu nie chce ich robić, bądź są po prostu za trudne i z małą korzyścią w naszą strone ;)
A co do serwera, polecam osobiście TW S2 sama na nim gram.

Opublikowano

Najwięcej polaków gra na TW S2.Co do problemu z q, to możesz ich nie robić one żadnego wpływu na dalszą gre nie mają ;)

co to jest ts s2?

Opublikowano

Mógłby ktoś pomóc z tym questem systemowym którego bierze się od teleportera w Kokkara Village? Nie mogę tego znieść że cały czas mi coś miga jak jestem w tym mieście, próbowałem też tłumaczyć OCR ale nic nie zrozumiałem z tego. No i jeszcze ta misja z Otworzeniem sklepu, jest w informacji "Open a shop" i biorę w tych emotikonkach sklep, otwieram z czymkolwiek za wymyśloną sumę i nic sie nie dzieje? Pomoże ktoś?

avek.png
Opublikowano

Z q od teleportera, to musisz się tepnąć w obojętnie jakie miejsce na mapie.

raken.png

Pomogłem ? Daj Like ;)

Opublikowano

To już zrobiłem, ale mam problem z misją "Open a Shop" otwieram cały czas ale misja za cholere się nie zaliczy, wtf?

avek.png
Opublikowano

Możliwe że go otwierasz ale nie wystawiasz żadnego przedmiotu w nim.

Otwórz sklep -> wystaw do niego przedmiot -> akceptuj.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Wstawiałem przedmioty i otwierałem sklep, bez przedmiotu sie nie da. Takze cos jest nie tak, bo nie zalicza wcale a sklep otwieralem wielokrotnie.

avek.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...