Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać tymi artami po nerfie?

railroad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam testa 0.8.6. No przecież tymi artami się grać nie da! Jak mozna było tak znerfić arty! 0.9 celności? ŚMIECH NA SALI! dodatkowo każda sie ładuje ponad 0,5 min. O nerfie Su 26 nie wspomne. Macie jakies pomysły jak grać tymi artami teraz? Zwłaszcza tymi które mają wybitnie wąski zakres rozstawu działa? Bo trzeba będzie zmienić chyba styl gry, prawda?

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Patrzysz tylko na zmienione statystyki i tyle a artami pewnie ie grałeś. nie jest wcale tak źle bo celność weług mnie poprawiła sie jak u wszystkich bo zastosowali to samo co w czołgach cieżkich czyli pocisk uderza bardziej środka celownika

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

Grałem, artami, grałem... S51 z najlepszym działem w nic trafić się nie dało ;/

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Patrzysz tylko na zmienione statystyki i tyle a artami pewnie ie grałeś. nie jest wcale tak źle bo celność weług mnie poprawiła sie jak u wszystkich bo zastosowali to samo co w czołgach cieżkich czyli pocisk uderza bardziej środka celownika

Noep?

Przecież arty tego nie maja, bo by dostaly buffa, a nie o to chodzi.

shoob.png

Opublikowano

Ja zauważyłem że częściej trafiam mając lekko zgrany celownik, niż mając na maxa skupiony ;)

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

trzeba umiec grac to po 1 w fimlika Hallacka,na ktorym gra Gw pantherem jakos trafia i to bez problemu na testowy wszytsko zalezy od umek

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Racja, ale najbardziej mnie dobija czas przeładowania -.- 30 sek to chyba najmniej (idąc od Vi tierów w góre)

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Racja, ale najbardziej mnie dobija czas przeładowania -.- 30 sek to chyba najmniej (idąc od Vi tierów w góre)

Trzeba teraz uważaj jak się strzela. Każdy miss teraz jest odczuwalny =/

76561198001815076.png
Opublikowano

Grałem na teście i nie było aż tak źle. Owszem ładowanie 40s lub dłużej jest trochę denerwujące ale da się żyć. Najgorzej wypadło zgrywanie się celownika. Często cel zdążył czmychnąć nim mu przylutowałem, ale trzeba jakoś to znieść.

Po co mi mUSK skoro mam dres... znaczy czołK

Opublikowano

Mogę kogoś z testem prosić o sprawdzenie co ile strzela Lorraine 155 50 z załogą 75% dosyłaczem i wentylacją? dziękuję :)

shoob.png

Opublikowano

po to arty maja gaski zeby sie przestawiac , teraz bedzie wiecej czasu zeby pojezdzic i pozwiedzac ;)

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

Ale oprócz tego netfa arta ma mieć zdjęte ograniczenia w expieniu i zarobkach. Teraz jest to chyba 50%

Po co mi mUSK skoro mam dres... znaczy czołK

Opublikowano

Wszystko będzie zarabiać tak samo, expa i kasy. TD'ki o 33% więcej, a SPG's o 50% więcej (zniwelowanie dawnych różnic).

Opublikowano

Wszystko będzie zarabiać tak samo, expa i kasy. TD'ki o 33% więcej, a SPG's o 50% więcej (zniwelowanie dawnych różnic).

Jak ty liczysz?

SPG'i będą zarabiać 100% więcej, bo teraz mają nerfa 50%

Więc nie 50% tylko 100 :U

A TD'ków nie chce mi się liczyć.

W każdym razie, większy exp i kredki

shoob.png

Opublikowano

"WarGaming, aby zrekompensować to artylerii, zdejmie z niej ograniczenie w postaci mniejszych zarobków i doświadczenia. Od patcha 8.6 artyleria będzie zarabiać i zdobyć doświadczenie tak samo jak inne czołgi."

Będą zarabiały tak samo jak czołgi ciężkie. Mówiłem, że zarabiały 50% mniej, w porównianiu do HT, a teraz zostanie to unormalizowane.

Opublikowano

A biorąc po uwagę ilośc zabieranych DMG za jednym strzałem, to powinno się ładnie expic ;)

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

"WarGaming, aby zrekompensować to artylerii, zdejmie z niej ograniczenie w postaci mniejszych zarobków i doświadczenia. Od patcha 8.6 artyleria będzie zarabiać i zdobyć doświadczenie tak samo jak inne czołgi."

Będą zarabiały tak samo jak czołgi ciężkie. Mówiłem, że zarabiały 50% mniej, w porównianiu do HT, a teraz zostanie to unormalizowane.

Napisałeś, że będą zarabiać o 50% więcej, to nie to samo :)

shoob.png

Opublikowano

Będą zarabiać 50% więcej, w porównaniu do poprzednich zarobków :)

No właśnie nie.

Miały nerfa i zarabiały 50%

Powiedzmy, HT zarobiłby 100

Arta za to samo zarobiła by 50

Teraz oba zarobią 100

Gdyby zarabiała arta 50% więcej, wyszłoby 75 nie 100

Zarabia 100% więcej, więc 200% dzisiejszych zarobków :)

shoob.png

Opublikowano

A nie lepiej napisać że HTki/MTki/LT teraz zarabiają 100%, TD ileś tam, arta 50 i że po patchu wszystkie typy będą zarabiały 100%?

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...