Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] czita

Powe3rOn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój kolega takiego miał. Otwierało się handel wystawiało item na handlu i klikało się np. na biologa i ten bot akceptował handel dzięki czemu można było zrobić biologa jednym itemem lub przeczytać skilla od g1 do p jednym kamykiem albo zmieniać skille z bodego na mentala jedną zmianką skilli. proszę o pomoc.

Opublikowano

no właśnie, że nie. kumpel 2dni temu zrobił mi biologa jednym itemem po czym zmienił mi skille zmianką która kosztuje 20zł w isie, a zmianke dalej miał. więc czekam dalej.

Opublikowano

Racja nauczcie się czytać chodzi o tz. czita, a nie wasze super pochwały i kłamstwa jak to się ma buga.

Co do tematu:

Łatwiej mi by było, gdybyś mi podał nazwę serwera . Prywatny czy Global.

Ps. Nie mam pojęcia czy zadziała na wszystkich, aczkolwiek wiem, że działa to na paru prywatnych serwerach MT2.

Pozdrawiam

331g11v.png

Opublikowano

Na ravii mało cheat'ów działa. A tam raczej nie ma takiego buga. I sam pisałeś że to bug to jak może ci ktoś cheat'a zrobić.

Free 5% ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...