Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam jakiegos cRPG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę słaby procesor ;D

Na pewno z RPG warto by się przyjrzeć Diablo III, ale możliwe że będzie Ci się troszeczkę zacinało, ewentualnie Wiedźmin/ Mass Efect.

Opublikowano

Trochę słaby procesor ;D

Na pewno z RPG warto by się przyjrzeć Diablo III, ale możliwe że będzie Ci się troszeczkę zacinało, ewentualnie Wiedźmin/ Mass Efect.

Chcialem cRPG :D a diablo 3 jest offline?

W mass tez gralem

Najwyzej na stacjonarny moge sie przeniesc :D Ale ze stacjonarnym nie pojde do lozka xD

Zaskoczcie czyms, takie jak fable, gothic, Two worlds, takie bardzej popularne to juz w wiekszosc gralem.

Moze cos mniej popularnego ale wartego uwagi

Opublikowano

Poraz kolejny sie powtorze , ale zapewne nie znasz takich klasykow jak ( a szkoda bo kazdy szanujacy sie fan rpg powinien przynajmniej ze 2 razy zagrac ..)

Baldurs Gate 2 i 1

Planescape: Torment

Icewind Dale 1 i 2

Neverwinter Nights 2

Opublikowano

Poraz kolejny sie powtorze , ale zapewne nie znasz takich klasykow jak ( a szkoda bo kazdy szanujacy sie fan rpg powinien przynajmniej ze 2 razy zagrac ..)

Baldurs Gate 2 i 1

Planescape: Torment

Icewind Dale 1 i 2

Neverwinter Nights 2

Baldurs chyba mi sie nie spodobalo

A Neverwinter mam chyba gdziesz w szafce schowane

Opublikowano

Baldurs chyba mi sie nie spodobalo

A Neverwinter mam chyba gdziesz w szafce schowane

Te gry nie sa nastawione na grafe bardziej na fabule , takich gier niema i pewnie nie bedzie - gry sa z okolo 1997 - 1999 roku tak jak fallout najstarszy , nadal godne polecenia

Opublikowano

Gorąco polecam ci Arcanum: Przypowieść o Maszynach i Magyi.

Gra zajmuje u mnie 1 miejsce jeśli chodzi o top. Niesamowita fabuła, klimat i ogólnie wszystko <3

I tak jak @KimJongUn polecam ci również Planescape: Torment, właśnie w nią gram i jestem dosłownie zafascynowana ^_^

58815786.jpg

Opublikowano

Diablo to nie RPG...

Polecam Baldur's Gate, Kotora jedynkę, Dungeon Keeper'a i Mass Effect.

Ale takiego czegos jak minecraft lub tibia nie szukam, pisze w sensie Dungeon keeper xD

Opublikowano

Cala seria Fallout do Tacticsa bo pozniej juz nieco ssie fabularnie. Mass Effect cala seria chociaz 2 czesc jest nieco nudnawa a 3 zamienia sie w regularna strzelanke z wyborami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...