Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Darmowe DLC do BF3!

DragonMati

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Darmowe DLC Battlefield 3: Close Quarters ! W Reddem Product Code w Origin wpiszcie: BF3E3

Miłej gry! :)

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Nie żebym zazdrościł czy miał jakieś wyrzuty do użytkowników kodu, prędzej do EA,ale kurwa ja płaciłem za DLC,a teraz rozdają je za darmo. No chore.

Opublikowano

Nie mam pojęcia.Ja swój kod aktywowałem bez problemu

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Może spację przed dałeś, też tak miałem. Może BFa podstawki nie masz?

TOPIC, dzięki za kodzik, już wykorzystany :)

skpUo.png

Opublikowano

Znalazłem taką informację.Może ktoś potwierdzić czy działa ? :D

Z poziomu Xbox 360 wystarczy wejść do gry, w menu wybrać opcję sklepu, wyszukać DLC do Battlefield 3 oraz wybrać konkretnie „Walkę w Zwarciu”. Następnie możemy zakupić dodatek który na chwilę obecną kosztuje dokładnie 0 PLN/Microsoft Points. Dodatek zostanie pobrany i możemy cieszyć się grą. Sytuacja wygląda analogicznie w wersji na konsolę PlayStation 3!

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

reff,zobaczcie czy nadal działa :D

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

Troche źle zrobili że rozdają ten dodatek za darmo, Ci którzy kupili go wcześniej mogą sie wkurw*** :/

Ja mam premium to tym sie nie martwie bardzo

Opublikowano

Troche źle zrobili że rozdają ten dodatek za darmo, Ci którzy kupili go wcześniej mogą sie wkurw*** :/

Ja mam premium to tym sie nie martwie bardzo

Słyszałem że dodatek do 19 Czerwca..

Ja mam:

Ten kod jest już uzywany..

Opublikowano

Słyszałem że dodatek do 19 Czerwca..

Ja mam:

Ten kod jest już uzywany..

No brawo za tok rozumowania gimbusa ;-)

Dodatek można aktywować do 19 czerwca, potem promocja się kończy i kod przestaje działać.

Aha, CQ jest na zawsze, jeśli aktywujesz dzisiaj, będziesz mógł z niego korzystać do końca serwerów DICE...

EMPTY :C

Opublikowano

No brawo za tok rozumowania gimbusa ;-)

Dodatek można aktywować do 19 czerwca, potem promocja się kończy i kod przestaje działać.

Aha, CQ jest na zawsze, jeśli aktywujesz dzisiaj, będziesz mógł z niego korzystać do końca serwerów DICE...

A może po 19 czerwca poprostu usuną wszystkim ten dodatek, masz gdzieś to napisane że zostanie ?

Opublikowano

A może po 19 czerwca poprostu usuną wszystkim ten dodatek, masz gdzieś to napisane że zostanie ?

Gdy coś kupujesz za 0zł bo takie są zasady TEJ promocji nie może zostać Ci to odebrane. Przynajmniej takie są prawa Origin.

Poza tym na głupi rozum.. jaki to by miało sens? Czaisz?

EMPTY :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...