Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rankedy bez run

SebaProx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Właśnie wbiłem 30 lvl i bardzo chcę zagrać first rankeda, ale nie mam run. Spytam się więc czy dam radę na rankedach bez run?

Opublikowano

Raczej nie dasz rady. W przeciwnym teamie może Ci się trafić ktoś, kto ma full runy pod AP/AD i przegrasz linię.

@down

Ale on dopiero wbił 30 lvl, nie smurfuje.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Jak umiesz grać to spokojnie dasz radę.

Sam na jednym smurfie cisnąłem z połową słabych masterek i wbiłem Silv2, a na drugim smurfie na którym gram obecnie miałem ledwie. połowe run i też dobrze mi poszło.

Runy tak samo jak masterki, są przydatnym dodatkiem, ale bez nich też da się grać.

Opublikowano

Możesz spokojnie grać. Ja wszedłem do silvera z runami 10 ad i 10 ap xD Ja już trochę w to gram, więc mogę grać bez run, ale jak to twój dopiero pierwszy 30 lvl to pozbieraj na nie ;p

Opublikowano

Tak to jest mój pierwszy 30 lvl ;d mam narazie 2116 PZ, ale jeśli już to nie wiem czy robić runy full AD (22dmg) czy dmg, armor i magic resist. Tak samo runy AP.

Opublikowano

bez run nawet nie graj, przewagi w early nie wyrobisz, jedynie w late, chyba że jesteś ponad poziom twojego 'elo', na którym się znajdujesz to bez problemu, ale znając życie nie jesteś.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Runy full AD/AP to gówno.

Pod AD:

Czerwone Flat AD/Armor Penetration

Żółte Flat Armor

Niebieskie M. Res. per lvl

Esencje Flat AD

Dzięks za runy :) Trochę się z tym zgadzam, że runy Full AP/AD to dziadostwo, ale kopa czasami mają.

bez run nawet nie graj, przewagi w early nie wyrobisz, jedynie w late, chyba że jesteś ponad poziom twojego 'elo', na którym się znajdujesz to bez problemu, ale znając życie nie jesteś.

Właśnie się najbardziej Early boję, bo jak ja się nie nafeeduje, a ja kogoś feedne to nie będzie zbyt kolorowo.

Opublikowano

Jak umiesz grać to spokojnie dasz radę.

Sam na jednym smurfie cisnąłem z połową słabych masterek i wbiłem Silv2, a na drugim smurfie na którym gram obecnie miałem ledwie. połowe run i też dobrze mi poszło.

Runy tak samo jak masterki, są przydatnym dodatkiem, ale bez nich też da się grać.

Dobrze powiedziane na smurfie, ale czy on jest smurfem? nie.

Ogólnie to zrób duże pod też runy mieszane z lifestealem i ad bo są o niebo lepsze od tych drewnianych niemobilnych pod samo ad.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Bez run można dać rade, ale zazwyczaj większość na rankedach je ma, więc np. jeśli będziesz ADC, to przeciwnik na tej samej pozycji ma nad tobą przewage, bo ma 10 dmg więcej i innych rzeczy.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

W bronze na razie dasz radę bez run lecz dalej będzie ciężko :) Przeciwnik będzie miał pewnie przewagę nad tobą, ale jak potrafisz grać (w co wątpię) to dasz radę :) Sam do silvera III grałem bez run i dawałem radę.

Opublikowano

Dobrze powiedziane na smurfie, ale czy on jest smurfem? nie.

Ogólnie to zrób duże pod też runy mieszane z lifestealem i ad bo są o niebo lepsze od tych drewnianych niemobilnych pod samo ad.

Nie tylko na smurfie. Znam ludzi, którzy rankedy grali od razu na pierwszym koncie tuż po nabiciu 30lvl nawet nie patrząc na runy. Wystarczy sam skill, a system ma za zadanie porządkować ludzi do dywizji po ich skillu a nie po przygotowaniu do gier.Runy to tylko dodatek do.

btw, quinty z LS są dobre na nieliczne postaci. Mówisz niemobilnych, a zestaw bez quintów LS nie różni się od zestawu z quintami LS ani trochę bonusem mobilności o.O

Opublikowano

Nie tylko na smurfie. Znam ludzi, którzy rankedy grali od razu na pierwszym koncie tuż po nabiciu 30lvl nawet nie patrząc na runy. Wystarczy sam skill, a system ma za zadanie porządkować ludzi do dywizji po ich skillu a nie po przygotowaniu do gier.Runy to tylko dodatek do.

btw, quinty z LS są dobre na nieliczne postaci. Mówisz niemobilnych, a zestaw bez quintów LS nie różni się od zestawu z quintami LS ani trochę bonusem mobilności o.O

Trochę nie do tematu, ale czy runy x9run na 0,95AD, 9x na armora, x9 na magic resista i 3x Quinty na AD są dobra na początek?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...