Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym wam przedstawić nowo powstałą stronę cos podobnego do TAG ale mają swój regulamin i zdaniem internautów jest bardziej wiarygodna !!

LINK do strony głownej http://gimmez.0.pl

link do moich poleceń

Fajnie było by gdybys sie zarejstrował z tej strony xD: http://gimmez.0.pl/signup.php?id=519

Gdy strona ruszy bedzie mozna klikac i ogladać reklamy za ktore dostaniemy PUNKTY !! UWAGA TERAZ CYTAT :

Każdy użytkownik, który zapisze się przed startem serwisu dostanie 40 GMZ, co wystarczy już na Pendrive'a 4GB !
nie trzeba tego komentować ;> zapraszam
Opublikowano

Tak tak, kolejny fake jak ten cały takeagift, mialo byc 10k uzytkownikow jest 33 i dupa

GIMMEZ [czyt.: gimmiz] będzie serwisem, który umożliwi Ci wygranie fantastycznych nagród w zamian za niewielką ilość Twojego czasu. Nagrody będą bardzo róznorodne - od niewielkich akcesoriów elektronicznych aż po wypasione laptopy i telewizory LCD.

W chwili gdy 10 tysięcy użytkowników zarejestruje się na naszym portalu zostanie uruchomiona możliwość zdobywania punktów - GMZ, które będzie można wymieniać na nagrody. Do Twoich obowiązków będzie należalo kliknięcie raz dziennie w reklamę i spędzenie na stronie 30 sekund. Oprócz tego punkty dostaniesz za codzienne zalogowanie się. Innym sposobem zdobycia GMZ będzie zapraszanie znajomych. Po zaproszeniu 20 znajomych dostaniesz koszulkę sygnowaną naszym logiem, a także zostaniesz VIP-em, przez co będziesz mógł zdobywać więcej punktów. Serwis Gimmez jest dopiero w początkowej fazie rozwoju. Nasi informatycy pracują właśnie nad skryptem i grafiką. W przypadku jakichkolwiek pytań prosimy odpisać na tego maila.

Lol2 wszystko skopiowane z lockerza, koszulka+vip(z list)żal

Opublikowano

moze i tak, ale mam z adminami miły kontakt.. wczoraj napisałem emaila z kilkoma pytaniami i odpowiedzieli mi po kilku minutach o,O a to było około 21;30

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

kolejny badziew198610 polecam fajna stronka gdzie można znobyc naprawde ciekawe nagrody za niewiele czasu wystarczy ze sie zarejestrujesz i klikniesz w zakładkę zdobywaj i rozwiążesz bardzo proste zadanie. Proponuje z kopiowac tekst z zadania do worda zeby mozna bylo sobie przeczytac i odpowiedziec na pytanie.Za poprane rozwiązanie dostajesz punkty a za punkty nagrody np.Iphone 3gs :D, PSP, PS3 itp ja juz w tym jestem i dosc punktów mam hehe.PISZCIE W KOMENTARZACH :P

LINK: kolejny badziew198610

Opublikowano

to samo z take a gift pl pewnie wytrzepali kasiory za registy i sie cieszą teraz -.-

Nie koniecznie na takiej stronie mozna ladnie zarobic, co z tego ze wydadza troche pieniadzy na nagrody jak to im sie zwroci dodatkowo moga starac sie o pieniadze do ministerstwa edukacji narodowej za zadania i ciekawe artykuly z wikipedi :)

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...