Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] M2bob

Machmed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy działa wam m2bob? Kupiłem ostatnio premium, przez jeden dzień było ok a teraz nie mogę strony otworzyć, a program wywala błąd że nie może się na stronie zalogować.

Opublikowano

Miałem już założyć podobny temat. Wyłączyli stronę oraz forum nikt nie wiem co jest grane. Ludzie piszą na facebooku na ich fanpage co jest grane, ale żadnej oficjalnej odpowiedzi

Opublikowano

spokojnie, dostaniesz pare dni gratisowo :) ostatnio za 5h braku bota były 4 dni jakoś. Watpie aby zadziałał dzisiaj bo wszędzie mówią o zalanych serwerach w Niemczech CO MA ZWIAZEK Z ROWERAMI W POLSCE ALE ( podkreślam, zeby jakiś głupi c**j sie nie czepiał) mogło zalać/uszkodzić również coś co ma wspólnego z m2bobem :)

Opublikowano

jak włączyłem bota tak staralem sie usypiać kompa jak nie leciał więc do dzisiaj póki go nie wyłączyłem przypadkiem leciały mi botki :) interesu nie zwiną bo zbyt dochodowy ^^

Opublikowano

Znalazłem gdzieś informację, że serwer w USA na którym hostują stronę padł, i napisali wiadomość do tej firmy. Niestety nie było podane kiedy bot wznowi działalność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...