Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Irelia

Prol3oszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powiedzcie mi czy dobrze składam irelie :

Build po kolei

Buty Berserki

Trinit

Zefir

Ostrze Zniszczonego Króla

Czarny tasak

Plemienna zbroja

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Opublikowano

Witaj, ja skladam irelie zależnie od wroga, ale bardziej ja musisz tankowatą zrobić bo bedzie szybko padać

Mój Bulid:

1.Moc Trójcy

2.Ostrze Zniszczonego Króla

3.SłonecznaPeleryna ,(Chyba to tak sie nazywa)

4.buty pod wroga

5.(Jak masz wiecej ad enemy to składasz)Omen Randuina lub kolczasta kolczuge, (jak masz wiecej pod AP to) Paszcza Malmortiusa

6.Plemmiennna

Wiadomo , jeżeli jestes mocno sfeedowany zamiast np. Peleryny składasz zefir, ale main bulid moj masz UP, i szczerze powiem jest on naprawde dobry :]

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Irelia to offtank a nie jakiś papier który ma wlecieć w gościa a potem niech się dzieje co chce ;f

Jest kilka opcji jak zacząć, vs. ad bierzesz najlepiej tą szatę na 15 armora + 5 potów lub buty i 3 poty (sugerowałbym buty)

Potem składasz 2 dorany + kordelas + najlepiej kończysz buty, potem pas giganta + kończysz botrk oraz trinity. O ile dobrze Ci idzie to możesz złożyć dodatkowo zefira, ale lepiej teraz plemienną/randuina + oblicze ducha i na koniec GA lub ten zefir

Druga opcja trochę bardziej papierowa w early jednak duży AS

kordelas, pożeracz, żądełko, pas giganta, kończysz botrk oraz plemienną po plemiennej w zależności jak Ci idzie GA lub trinity + jakiś sytuacyjny

Jak już ktoś mówił jest mnóstwo sposobów na zbudowanie Irelii, musisz znaleźć ten idealny pod siebie i pod daną grę

Opublikowano

powiedzcie mi czy dobrze składam irelie :

Build po kolei

Buty Berserki

Trinit

Zefir

Ostrze Zniszczonego Króla

Czarny tasak

Plemienna zbroja

Bardzo dobry build tylko ja bym usunął blackcleavera i kupił coś pod survi typu randuin lub coś innego zależnego od sytuacji.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

dziękuje za wypowiedzi , lecz nie interesuje mnie irelia pod off tanka , dobrze mi sie gra na buildzie pod ad/as :) Bolto a coś innego niż randuin zamiast BC

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Opublikowano

dziękuje za wypowiedzi , lecz nie interesuje mnie irelia pod off tanka , dobrze mi sie gra na buildzie pod ad/as :) Bolto a coś innego niż randuin zamiast BC

Jak lubisz cd to dobry item : spirit visage. W tym sezonie bardzo dobry. daje Ci cd. resy oraz hp. Bc też daje cd no ale w sumie to taki itemek bardziej pod survi a itemów pod mr jest o wiele mniej niż pod armor :)

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Irelia ? Easy:

vs ap na linii : merkurki,wits,tf,botrk,warmog,omen/bulwark(zależnie czego więcej mają w teamie)
vs ad na linii : tabi,zephyr,tf,botrk,warmog,bulwark/omen(zależnie czego więcej mają w teamie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...