Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sprzedać?

SebaProx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć....niedawno kupiłem Jayc'a i jakoś nie przypadł mi do gustu, może i jest OP, ale mi się jakoś nie podoba. Myślałem, że to kwestia tego, że go nie ogarniam, ponieważ praktycznie zawsze mam neutralne lub minusowe staty. Nie wiem już co robić, gdy staram się nim grać zawsze jakoś nie daje rady i przegrywam lub feeduje. Staram się nim często grać, lecz nie sprawia mi to przyjemności i non stop przy grze przeklinam. Zostały mi dwa wyjścia. Albo się wkurwia* przy każdej grze i tracić nerwy lub po po prostu sprzedać.

Nie wiem już sam doradźcie mi, bo ja mam już takie nerwy jak nim gram. Jeszcze wczoraj trawił mi się troll Evelynn, który nafeedował top lan'a 0/11 i trollował kupując wardy i stawiając je dosłownie wszędzie.

Opublikowano

jesteś typowy Seba xD

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

Opublikowano

Skoro nie przypadł ci do gustu to go sprzedaj. Każda gra komputerowa ma być zabawą, a nie denerwować gracza z powodu jednej postaci. Nie lubisz tego champa, więc po co utrudniać sobie grę?

Opublikowano

Tez tak mialam z paroma champami. Zrob sobie od niego ze dwa miesiace przerwy i graj innymi championami. Potem mozesz objerzec pare streamow, albo gier z Jaycem. Nic na sile bo jeszcze bardziej sie zniechecisz. Moze za pare miesiecy jak nauczysz sie grac kolejnymi championami to Jayce bedzie wtedy w porzadku.:) Ja mialam tak z Orianna, wiec sie nie poddawaj

Opublikowano

Nie sprzedawaj, nawet jak sprzedasz to i tak go kupisz za kilka miesięcy.

Spokojnie nim graj, nie wkurzaj się jak Cie obrażają tylko po prostu to ignoruj.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Weźcie temu gościowi wyżej wlepcie bana...

BTW. Popieram Asizo, to samo miałem z Olafem i wieloma innymi championami... Zrób sobie przerwę, naucz się grać innymi i potem będziesz miał chcicę na Jayce'a :>

Opublikowano

Jayce nie jest taki zły i trudny, jak ci się wydaje... Albo sobie od niego odpocznij, albo po prostu spammuj nim gry, dopóki się nie nauczysz! :P

A jak ci na normalach feedują, to idź na boty (zaawansowane), prawie taki sam poziom, co na normalu, patrząc na dominującą rzeszę graczy, to może boty i nawet sobie lepiej radzą :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...