Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] M110

F4RAON

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co powiecie ciekawego o tej broni ?

Porównywałem snajperki i wyszło mi chyba ze jest jedna z lepszych (nie patrzymy na dmg) z dodatkami

Opublikowano

Zależy co wolisz. Jak lubisz półautomatyczne,to będzie dobra. I tak nie pobije l96

Opublikowano

jak nie - ma dalszy zasięg strzału - a ładuje tyle samo magazynek, a co do strzelania to juz sam widzisz półautomat bo i tak żeby zabić trzeba trafić w głowę

Opublikowano

Większość reconów używa M95, teraz jest pakiet na to z predatorką.

Ja mam M95 z precyzjną i to ci radze wziąć. M110 tak btw już nie ma do kupienia w sklepie, tylko w pakiecie.

Nie opłaca sie brać M110, jak ci M95 nie pasuje to SKS polecam. Bardzo mały bulletdrop

Opublikowano

już posiadam l96, m95, VSS, SVU-A, SV-98, i dodatki typu

1.Luneta snajp. RangeAce

2.Lufa Predator

3.Magazynki Viper

4.Kolba stabilizująca

Mam 1 pytanie

Ciężko idzie trafić głowę z 200m - nie mowie o zabiciu 1 strzałem

Opublikowano

1.Luneta snajp. RangeAce

2.Lufa Predator

3.Magazynki Viper

4.Kolba stabilizująca

Mam 1 pytanie

Trenuj. Weź lufę precyzyjną i graj. Jak grasz na low czy s-low, to będzie ci trudno. Ja gram na low i daję radę trafić heada z 150m.

Opublikowano

ale mi chodzi z m110 bo resztę to mam ogarnięta :D ( mój rekord HD wynosi 283) i co 2 strzal to bania

Opublikowano

M110 jest słabe, szczerze to nigdy nawet na chwilę nie pomyślałem o kupnie na stałe. Bierz SKS, jedyny półautomat mogący naprawdę konkurować z powtarzalnymi snajperkami. I najłatwiejsza w trafianiu headów, nawet z 300 metrów.

PS. Precyzyjna lufa byłaby mile widziana, nie tylko w tej snajperce.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

1.Luneta snajp. RangeAce

2.Lufa Predator

3.Magazynki Viper

4.Kolba stabilizująca

Mam 1 pytanie

Dobra, ale gdzie tu jest pytanie?

m110 to powtarzalna sniperka i ma małe dmg, dlatego też nie zdejmuje na hita.

m110 ssie przy SKSie, ale i tak może być.

Lufa precka, magsy viper (bo zakładam, że na piranhę cię nie stać) luneta najlepiej pustynna (Range ace ssie przy powtarzalnych, wgl ssie), kolba jak ci spasuje.

Z tym rekordem to kiepsko, bo ja z sv98 na lajcie mam heda z 285m.

Wgl przebij heda z 406m z SKS to możemy pogadać :P

Piszę to już drugi raz i mam niezły wqrv na to forum -.-

436951440626370320491.png

Opublikowano

to jakie najlepiej preferujesz dodatki ? a co do pytania czy ciężko jest strzelić HS po oddaniu 1 strzału czyli za 2 razem

Opublikowano

Jak masz wyczajone już dłużej to automatycznie będziesz hedy walić.

Z czasem samo przychodzi.

Ogólnie jak masz rangeace to nie widać jak opada kula i to jest tak bardzo do dupy, że aż boli :P

Jak chcesz na dalekie napieprzać to sks weź

Opublikowano

m110 to powtarzalna sniperka i ma małe dmg, dlatego też nie zdejmuje na hita.

Samopowtarzalna ;P Mała różnica, ale jednak xD Trochę dziwnie mi się ciebie poprawia, ale jak trzeba to trzeba :) Powtarzalne = bolt action, samopowtarzalne = półautomat (czyli jak pistolet) :D

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Samopowtarzalna ;P Mała różnica, ale jednak xD Trochę dziwnie mi się ciebie poprawia, ale jak trzeba to trzeba :) Powtarzalne = bolt action, samopowtarzalne = półautomat (czyli jak pistolet) :D

Przeczytaj to co na samym dole napisałem.

Z pamięci pisałem i już trochę z leksza byłem wnerwiony, bo napisałem o wiele więcej wcześniej, niż teraz...

Każdy wie o co chodzi, więc jest fajnie :P

Przesłanie same w sobie zostało przekazane, a że się tam jedno słowo poszło ebać to wiesz :P

Kurna ja zamiast kupić nowego kompa dam kasę na te pieprzone forum, żeby się tak nie wypieprzało 10 razy dziennie...

Co do tematu, to też ciekawie się gra z reddotem.

Opublikowano

Możesz zawsze mi kompa ufundować xD Nie obrażę się :D

Spoko, wiedziałem, że napiszesz coś w stylu "jeden ch*j" albo "jeb*ć to" :D Ja kiedyś myślałem, że AS-VAL to PM, więc też nie najlepszy jestem ;)

A co do gry z reddotem to fajne uczucie, trochę jak tym... no... u szturmowca jest, strzela dwoma czy trzema pociskami na raz bodajże ;) M16? Nie pamiętam już :D

@Down

Może i tak. Pamiętam, że podobnie się strzelało SKSem jak reddota założyłem do niego. W każdym razie polecam Rapid do samopowtarzalnych, fajna zabawa.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...