Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Close Quarters za darmo!

CoJaNigdy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Na Origin jest promocja, i do 19 czerwca jest za darmo dodatek, chyba na zawsze.

• Kliknij Origin w lewym górnym rogu okna aplikacji.
• Wybierz opcję Podaj kod produktu.
• Wprowadź kod: BF3E3
I mamy dodatek za darmo!
Licze na Lubie to! :)

. .

Opublikowano

35% pobierania już. DZięki wielkie, pewnie bym nie wiedział że można dostać za darmo :) A miałem już kupować za 25zł :D

skpUo.png

Opublikowano

Taa, będę pobierał żeby pograć w tym CHAOSIE jaki spowoduje nalot graczy. Nie, dziękuje.

Szczerze wątpię, aby ten dodatek był na zawsze, jak już to na czas E3

461151420292002410470.png
Opublikowano

jak nie mam zadnej gry to będzie mi to działać ?

Ja pierdole... Podstawkę musisz mieć.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Ja pierdole... Podstawkę musisz mieć.

Nie dało się grzeczniej ? Nie ogarniam tej gry i Origina więc pytam.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

@Googlus

,,Oferta trwa tydzień, czyli zostanie zakończona 17-18 czerwca.''

to chyba raczej do 17-18 ten kod bedzei działał i będzie można to sobie wbić do swojej podstawki ; d

Opublikowano

@Googlus

,,Oferta trwa tydzień, czyli zostanie zakończona 17-18 czerwca.''

to chyba raczej do 17-18 ten kod bedzei działał i będzie można to sobie wbić do swojej podstawki ; d

Teraz widzę, sorki.

Opublikowano

Z okazji targów E3, gracze BF3 bez premium mają DLC, a Premium 2x exp i podobno Dostęp do Bety BF4 chodz w to wątpie.

. .

Opublikowano

Cieszyć się bo nie musicie wydawać 30 zł za najlepszy dodatek ! 2x exp jest dla wszystkich chyba ; d bo mam edycje limitowana i tez mam 2x exp ; f

Opublikowano

No to ten dodatek to jest że moge w niego grać do 19czerwca czy mozna wpisywać kody do 19 czerwca i mam tą gre na zawsze dodaną do origina ?

Ten exp to dla kazdego ?

Opublikowano

Super że dalej coś Za darmo a własnie chciałem napisać Post że rozdają za Darmo PS. promocja trwa do końca Targów E3 czyli do 13 czerwca więc pora się śpieszyć :P

2vtoz2w.jpg

Opublikowano

Dodatek jest na zawsze, kod można realizować do końca targów E3 bodajże, do 19 czerwca ale nie jestem pewnien

. .

Opublikowano

Dodatek jest na zawsze. Realizować klucz można do 19 czerwca! (Jest napisane na originie), EXP jest dla wszystkich, a BF4 będzie dla premium oraz dla posiadaczy Medla Of Honor:Warfighter (jakaś tam edycja xD) już we wrześniu. Mam nadzieję, że potwierdziłem to co ważne :D

CPU: i7 5820k GPU: Asus GTX 660 RAM: G.Skill Ripjavs 4 16Gb MOBO: Gigabyte x99 Gaming 5P CASE: FD Define XL

Klawiatura: Sharkoon SkillerMech SGK1 Mysz: Razer Naga 2012 Headset: Sennheiser HD558 Mikrofon: Novox NC-1 Monitor: Syncmaster TA350

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...