Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Derin Grozi DoS'em na internet :)

electromusic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wow nazwales sobie kogos na gg Derin i myslisz ze jak napisal ze
go oczerniasz to ci latwo pojdzie

a ty do niego "atakuj to cie udupie jak psa" <-- tu jest grozba

a to co zaznaczyles na czerwono to co?
bd = bede = bedziesz setki tlumaczen koles idz z tym lepiej kurwa na policje hahahahaha
zajebisty jestes, propsy 4you ; d

@AW
Powiedz mi gdzie on tu ci zagrozil "DDosem na internet" (cokolwiek to znaczy) hahahaha

btw znam Derina i z takimi primitywami jak ty wgl by nie gadal ;)

Opublikowano

To ja ci powiem teraz tak; jak coś tylko się stanie z derinem to ty masz przesrane cytuj "udupie cie jak psa"
Dziękuje i Pozdrawiam
"DDosie na Internet"

Opublikowano

@electromusic jajami po nosie mozesz dostać jak chcesz . Co do ss to wnioskuje ze masz 12 lat maxxx. 2 sprawa co do twojego serwera to uwierz mi nawet z nim nie startuje bo tak ci pomoge ze bedziesz jeszcze sie prosił. Siema pajacu

Opublikowano

To ja ci powiem teraz tak; jak coś tylko się stanie z derinem to ty masz przesrane cytuj "udupie cie jak psa"

Dziękuje i Pozdrawiam

"DDosie na Internet"

zamknij ten murzyński ryj ty i ten derin możecie co najwyżej klęknąć do krocza

@electromusic jajami po nosie mozesz dostać jak chcesz . Co do ss to wnioskuje ze masz 12 lat maxxx. 2 sprawa co do twojego serwera to uwierz mi nawet z nim nie startuje bo tak ci pomoge ze bedziesz jeszcze sie prosił. Siema pajacu

12 lat miała twoja stara jak cie wykluła

@@@

znam autora tego ss i uwierzcie ze jak derin ruszy jego serwer to jego wszystkie dane podam i przez najbliższe 2 lata będzie projektował serwery za murami

Opublikowano

internetowy napinaczu kolejne dziecko neo :) Jak trzeba byc ograniczonym i prostym człowiekiem... twoje życie prywatne kończy się na metinie i mpc tak ze za wiele to nie masz do powiedzenia. a co do tego syfnego serwera to czekam tylko na start. bedziecie mieć trochę roboty

Opublikowano

internetowy napinaczu kolejne dziecko neo :) Jak trzeba byc ograniczonym i prostym człowiekiem... twoje życie prywatne kończy się na metinie i mpc tak ze za wiele to nie masz do powiedzenia. a co do tego syfnego serwera to czekam tylko na start. bedziecie mieć trochę roboty

dla twojej wiadomości nie gram w metina a po 2 zobacz na swoje hobby i pozniej mow komu konczy sie zycie na metin2 xD czekaj sobie na start nie moj serwer wiec i nie moj problem ale z tego co wiem to Leo w czarnej alfie pomaga mu ( a jak wiesz leo ma najebane w glowie ) i cie zmiecie jak smierdzace gowno

chodz na ts 28 latku :O

62.104.20.196:10039

Opublikowano

@@@

znam autora tego ss i uwierzcie ze jak derin ruszy jego serwer to jego wszystkie dane podam i przez najbliższe 2 lata będzie projektował serwery za murami

Podasz, jego dane gdzie? Na policje? Napiszesz, ze atakuje ci nielegalny server Metin2 d-.-b zenujacy jestes.

A tak btw ile ty do cholery jasnej masz lat, ze sie tak do mnie odzywasz? Wnioskujac po nicku marne 16/17 lat jakies dziecko napinajace sie w internecie. Co ci zrobili czarnoskorzy, ze wyzywasz od "murzynow"? I nie wiem jak ty ale ja RYJA nie mam.

Zastanów sie co piszesz dziecko.

Opublikowano

jakimś pionkiem mnie straszysz?? Leo to ewentualnie może mi buty wytrzeć i nic wiecej , ty zresztą to samo. BTW dziecko albo jestes tak upośledzony albo cie rodzice za bardzo kochają, podajesz mi Ts3 na którym cię nie ma , powiedz temu swojemu " leo " czy jak do siebie gadacie ze zapraszam go do siebie.

Opublikowano

@Cersei to sa poprostu internetowi napinacze gówno warci :P
powiedz mi kto normalny (patrzac na romowe gg) odpowiadalby rzeczy typu "yyy mleko" itd...

A na Tsie go nie bylo, bo pewnie ma 15 lat i mamusia internet na noc odlaczyla.

Opublikowano

Podasz, jego dane gdzie? Na policje? Napiszesz, ze atakuje ci nielegalny server Metin2 d-.-b zenujacy jestes.

A tak btw ile ty do cholery jasnej masz lat, ze sie tak do mnie odzywasz? Wnioskujac po nicku marne 16/17 lat jakies dziecko napinajace sie w internecie. Co ci zrobili czarnoskorzy, ze wyzywasz od "murzynow"? I nie wiem jak ty ale ja RYJA nie mam.

Zastanów sie co piszesz dziecko.

tak podam na policje : ) a po prawa autorskie moze sie tylko upomnieć ymir a on ma to w dupie ( jak widac od wielu lat stoja serwery i nikt nic z tym nie robi ) bo prywatne serwer tworza darmowa reklame xD

i zapamiętaj ze atak na prywatna maszyne jest surowo karany

a jak nie wierzysz zapytaj Mateusza z cameriona 2 osoby maja w zawiasach za ataki na serwer ale ty żyjesz w swiecie MPC i nie masz o niczym pojecia

Wypierdalaj

Opublikowano

@Cersei to sa poprostu internetowi napinacze gówno warci :P

powiedz mi kto normalny (patrzac na romowe gg) odpowiadalby rzeczy typu "yyy mleko" itd...

Dokładnie masz racje:) zwykłe dzieci neostrady

tak podam na policje : ) a po prawa autorskie moze sie tylko upomnieć ymir a on ma to w dupie ( jak widac od wielu lat stoja serwery i nikt nic z tym nie robi ) bo prywatne serwer tworza darmowa reklame xD

a jak nie wierzysz zapytaj Mateusza z cameriona 2 osoby maja w zawiasach za ataki na serwer ale ty żyjesz w swiecie MPC i nie masz o niczym pojecia

Wypierdalaj

Po 1 ośle jebany to praw autorskich nie ma juz na Metin2 Idioto skonczony. Pewien Chinol wykupił je swego czasu postawił 1 serwer NewLongju i opublikował za darmo pliki na Tureckim Forum wiec nie pierdol głupot dziecko jak nie wiesz. ledwie sie wyklułeś pajacu z jajka. Po 2 nawet jak zaatakuje prywatny serwer to nikt mi tego nie udowodni cioto. Polska konstytucja jest tak skonstruowana ze nikt Ci nic za to nie robi bo nie dojdą kto to atakował. Pewnie się zastanawiasz co to jest konstytucja. wiec odpowiem ci ze najnowsza była uchwalona 5 Kwietnia 2013 roku i prawo karne stoi poniżej tego wiec jedyne co to na pizde moga ci naskoczyć. Pozdroo 600 a do ciebie krystian dzieciaku proponuje zabrać się za nauke bo jesteś przyjebany jak paczka gwoździ

Opublikowano

Wypierdalaj

Wybacz ale prawa autorskie do servera nie naleza do yAmira tylko do osoby prywatnej, ktora juz ci moze za to proces wystawic, a nie tyle co ona. Tylko serverownia, ktora nie zdaje sobie sprawy, ze na jej maszynie dzieja sie nielegalne rzeczy.

Po 2 powiedz mi kurwa czy on by zaatakowal twoja maszyne? odpowiedz jest jedna---------------------- NIE!

Maszyna jest serverowni i to w ich roli jest zglosic taki atak a nie zglosza ataku z 200tysiecy ip. Ty ta maszyne dzierzawisz/wypozyczasz i gowno ci do niej. Lamiesz regulamin serverowni lamiac prawa autorskie...

Opublikowano

Wypierdalaj

comment_qswWZNPWM0mH6j4uAqlh40yBeIBnFHEKTrzymaj, przyda ci się ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...