Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać AMX 40 ?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak grać AMX-em 40 ? Jest wolniejszy od Mausa, aż mi się nie chce nim grać ale chcę ELC AMX-a.

Opublikowano

Niestety trzeba przeboleć. Znajdź sobie kompana do plutonu i ciśnij. Jest wolny ale twardy i dużo odbija. Pamiętaj żeby jechać tam gdzie się przydasz bo już nie zdążysz się wrócić.

Po co mi mUSK skoro mam dres... znaczy czołK

Opublikowano

Czołg dobry, lecz nudny w grze.

Jedź wiedząc, że nie jesteś nieprzebijalny, ale dobrze dobieraj przeciwnikow.

Np. Nie walcz z matildami.

Zawsze pakuj 15 gold łusek (za kredyty oczywiscie)

shoob.png

Opublikowano

pocieszyc cie moge tyle ze amx 40 jest duzo lepszy od b1 ktory to ma dzialo tragiczne. Takze nie przejmuj sie. A jak sobie znim poradzic to dobra rade wyzej otrzymałes free expem

Opublikowano

Free Exp kusi mnie do normalnego badania ale się powstrzymam i zrobię go Free Expem.

Opublikowano

Patrząc z perspektywy czasu kaczuszka nie była taka zła :P O wiele gorszy był B1 :]

P.S : Co gadacie że kaczuszka wolna :< na prostej 20... z górki 80... Tak panowie, nie przysłeszyliście sie. KACZKA Z GÓRKI JEDZIE 80!.

Hejho! :)

Opublikowano

Jak ktoś pisał wyżej. Trzeba przeboleć. Inaczej się nie da. No chyba, że free exp, ale to nie każdy posiada

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...