Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kaloryferek :3

Impression.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemandero otóż miałem kaloryferek, ale były wakacje, piło się i tak się to rok ciągnęło. Co teraz ? Niby nadal jestem szczupły i chcę sobie ładne ciało wyrzeźbić. Nie chcę nic brać.

Opublikowano

Jak miałeś "kaloryferek" to rób to samo co robiłeś przed jego uzyskaniem, proste.

Ale ja nic nie robiłem :F o to chodzi. Można powiedzieć z dnia na dzień. o_o Wiem, że to brzmi jak "This is Madness !", ale zauważyłem, że mam. I nic nie robiłem.

Biegam, gram w piłkę, ogólnie jestem typem sportowca.

Opublikowano

Schudnij.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

mateq, szczerze jestes dla mnie idiota...

Kaloryfer u chudego to jak cycki u grubej... Lepiej ważyc 85kg i miec kaloryfer niz 60 i miec kaloryfer. Mowi Ci ze nadal jest chudy to po co ma chudnac ?

Przede wszystkim, zwieksz ilosc protein ( bialka ) jajka, twarogi, serki wiejskie, mieso. do tego co 2 dni 45 minutowe cwiczenia na brzuch. Jakie chcesz to moze byc kazde cwiczenie, tylko bardziej wymagajace niz brzuszki. Ci co pisza ABS II, A6W itd pewnie sami tego nie robili... Kazde Cwiczenie powoduja rozerwanie wlokien miesniowych, jedne bardziej, drugie mniej. 3x w tygodniu po 45. :) Polecam z obciazeniem typu hantel 3-5kg

" Najważniejsze w życiu, to być szczęśliwym "

Opublikowano

Schudnij.

Ty naucz się czytać pajacu :

Niby nadal jestem szczupły

Chcesz kręcić bekę ? To gdzie indziej. Spierdalaj plebsie. Nie znoszę takich ludzi.

mateq, szczerze jestes dla mnie idiota...

Kaloryfer u chudego to jak cycki u grubej... Lepiej ważyc 85kg i miec kaloryfer niz 60 i miec kaloryfer. Mowi Ci ze nadal jest chudy to po co ma chudnac ?

Przede wszystkim, zwieksz ilosc protein ( bialka ) jajka, twarogi, serki wiejskie, mieso. do tego co 2 dni 45 minutowe cwiczenia na brzuch. Jakie chcesz to moze byc kazde cwiczenie, tylko bardziej wymagajace niz brzuszki. Ci co pisza ABS II, A6W itd pewnie sami tego nie robili... Kazde Cwiczenie powoduja rozerwanie wlokien miesniowych, jedne bardziej, drugie mniej. 3x w tygodniu po 45. :) Polecam z obciazeniem typu hantel 3-5kg

Nie chce "pakować". Jestem w odpowiedniej wadze, nogi mam na prawdę potężne :D Bo gram tam całe życie w te piłkę, po prostu jest git.

Ręce może i nie są grubsze ode mnie :P, ale jest dobrze. Postanowiłem trening ABS II

Kaloryfer u suchego leszcza wygląda jak duże cycki u grubej baby

Ale nikogo twój wygląd nie obchodzi ;)

Jedź smalec xD Będzie dobrze :D

Nie bo będę wyglądał jak ty :c

Opublikowano

Ty naucz się czytać pajacu :

Chcesz kręcić bekę ? To gdzie indziej. Spierdalaj plebsie. Nie znoszę takich ludzi.

Nie chce "pakować". Jestem w odpowiedniej wadze, nogi mam na prawdę potężne :D Bo gram tam całe życie w te piłkę, po prostu jest git.

Ręce może i nie są grubsze ode mnie :P, ale jest dobrze. Postanowiłem trening ABS II

Ale nikogo twój wygląd nie obchodzi ;)

Nie bo będę wyglądał jak ty :c

Chwalisz się czy żalisz że piłeś ? http://www.wiocha.pl/796141,Dresik--Jest---Napinka---Jest--BMW--Jest

Pozdrawiam w przeciwieństwie do ciebie mój wygląd mnie satysfakcjonuje i nikt ze mnie nie ma beki.

Nie płacz ćwicz sobie ten kaloryfer dalej napewno wszystkie laski będą twoje będą miały nie tylko chcice na twój 6pak

Opublikowano

Chwalisz się czy żalisz że piłeś ? http://www.wiocha.pl/796141,Dresik--Jest---Napinka---Jest--BMW--Jest

Pozdrawiam w przeciwieństwie do ciebie mój wygląd mnie satysfakcjonuje i nikt ze mnie nie ma beki.

Nie płacz ćwicz sobie ten kaloryfer dalej napewno wszystkie laski będą twoje będą miały nie tylko chcice na twój 6pak

Haha a kto się kurwa chwali błagam cie kurwa... Piszę tak ? Nie pasuje wypierdalaj.

Opublikowano

Brzuszki to max. 15 % ćwiczeń, najważniejsza jest dieta. Jeżeli masz tkankę tłuszczową ponizej 9 % to będziesz miał zajebisty kaloryfer.

Jedyne co mogę poradzić - schudnij.

Patataj

Opublikowano

Brzuszki to max. 15 % ćwiczeń, najważniejsza jest dieta. Jeżeli masz tkankę tłuszczową ponizej 9 % to będziesz miał zajebisty kaloryfer.

Jedyne co mogę poradzić - schudnij.

Na pewno mam poniżej 9%. Dobra zamykam bo się spam bez sensu robi. ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...