Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jakie buty dla dziewczyny

Tibexc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakie buty kupic dziewczynie (tzn. ona sb kupuje ja pomagam wybrac jakies) macie jakies propozycje?

najlepiej trampi czy cus ale nie koniecznie, kolor obojetny, cena ok do 200zl (?)

Opublikowano

To zależy od gustu dziewczyny, ale moim zdaniem dobre są buty o nazwie "supra".

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

vansy moga byc, wlasnie myslala nad czarno-bordowymi

Co do vansów to kiedyś polecałam teraz już niekoniecznie. Jak na swoją cenę (która czasami dochodzi do 250 zł) są tak tandetne, że szkoda gadać. Myślę, że pochodzi nie dłużej niż 3 miesiące (normalnie) i albo zrobią jej się dziurki albo guma zacznie odchodzić po bokach. Jednak jeśli zdecyduje się je kupić to polecam te kolorki: miętowy, kremowy, moro albo bordowe.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Co do vansów to kiedyś polecałam teraz już niekoniecznie. Jak na swoją cenę (która czasami dochodzi do 250 zł) są tak tandetne, że szkoda gadać. Myślę, że pochodzi nie dłużej niż 3 miesiące (normalnie) i albo zrobią jej się dziurki albo guma zacznie odchodzić po bokach. Jednak jeśli zdecyduje się je kupić to polecam te kolorki: miętowy, kremowy, moro albo bordowe.

biedaczek cebulaczek?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...