Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy EloBoost!

Nellu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mLhD7PK.png

O co tu chodzi ?

Chciałbyś zdobyć Gold Rating ale nie jesteś w stanie? Jeżeli masz dobre statystyki na koncie i nie rozpocząłeś jeszcze grać gier rankingowych jestem w stanie zagwarantować ci boost do Gold Ratingu.

W jaki sposób moja postać ma zdobyć Gold Rating?

Układ jest prosty. Ty pożyczasz mi swoje koto w LoL'u, ja oddaję ci je z nabitym Goldem.

Dlaczego mam ci dawać moje konto? Nie możesz tego drobić grając Duo ze mną na innym koncie?

Nie. Ufam jedynie swoim zdolnością, na tym poziomie gry. Gdy gram rankingowe gry, gram sam.

Nie pożyczę ci konta, bo możesz mi je ukraść!

Oczywiście. Zawsze jest możliwość, że podczas pożyczania konta ktoś może ci je zabrać. Ja jednak nie mam takiego zamiaru i nawet nie jest mi to do niczego potrzebne. Podkreślam, że to jest twój osobisty wybór. Ja do niczego nie zmuszam, oferuję tylko możliwość darmowego boosta.

Stało się. Pożyczyłem ci konto i nie mam do niego dostępu!

Jeżeli tak się stało, nawet w wypadku kradzieży dokonanej przez kogokolwiek, wystarczy napisać ticketa do supportu LoL'a. Po około 3 dniach odzyskujesz dostęp do konta a wszelkie zakupy/zmiany możesz cofnąć pisząc kolejnego ticketa.

Dałem ci konto i co dalej?

Jeżeli będę się w stanie zalogować, a konto będzie spełniało wymagania mogę brać się do nabijania Elo. Boostuję przy tym tylko jedno konto naraz, według kolejności. Nie biorę za to żadnych opłat.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Dlaczego chcę nabijać elo za darmo?

Robię to dla zabawy. Jest to tak proste, że nie wymaga ode mnie większego wysiłku.

Jakie są wymagania?

- Konto w LoL'u na poziomie 30. Koniecznie na Nordic/East

- Posiadanie na koncie Katariny.

- Kontakt z posiadaczem konta w razie zaistniałych nieporozumień.

- Najlepiej konto, na którym nie były rozegrane gry rankingowe. Nie akceptuję postaci, które są w dywizjach niższych niż Silver 4 włącznie.

Chcę, aby na moim koncie zdobyto Gold. Co mam zrobić, aby się zgłosić?

Przyjmuję zgłoszenia na e-mail: [email protected]

W e-mailu prześlij swoje dane do logowania i adres e-mail, dzięki któremu będę mógł się z tobą skontaktować.

Lista aktywnych postaci, które są w trakcie boostowania:

1.

2.

3.

4.

Max 4 osoby w kolejce.

Podkreślam jeszcze raz! Nie oszukuję, nie wyłudzam, nie kradnę kont. Działam w dobrym celu i nie chcę nic w zamian. Jeżeli NIE CHCESZ w tym uczestniczyć nie dawaj negatywnych opinii i nie oceniaj źle tego projektu. Nikt cię nie zmusza to tego i jest to całkowicie twoja decyzja.

omx6dh6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...