Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Youtube problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ostatnio mam duży problem z yt, filmy potrafią się ładować KuRCZE pierdyliard zajebanych godzin. Już nie wytrzymuje tylko ja tak mam?

Jak już coś się odpala to w 144p ._..

Pozdrawiam

62532836

Opublikowano

Także tak mam to nie jest twoja wina tylko ich mi pomaga zmiana IP na inne, jeżeli masz Modem (książkę) to także zmień sobie sposobem :

Odpal Start>>Uruchom>>CMD>>ipconfig spacja /release>>ipconfig spacja /renew>>wyłącz i włącz zasilacz i powinno ci szybciej iść.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Chuja a nie wina internetu. Akurat wina jest ze strony yt. Zawsze wieczorami mi się ostatnio tak jebie. WSZYSTKIE inne playery działają normalnie, youtubedziała tylko w nocy i w dzień full hd bez problemu a wieczorem wgl nie buforuje.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Wina neostrady (orange), nie wszyscy oczywiscie maja problem, ale sa tacy ktorym laguje yt. Jak chcecie to sobie o tym poczytajcie, ten problem dotyczy tylko i wylacznie uzytkownikow neostrady.

Wszystkie moje posty dedykuję mojemu najlepszemu przyjacielowi - Maciejowi Prządle.

~ Dawid Rolewski

Opublikowano

Także tak mam to nie jest twoja wina tylko ich mi pomaga zmiana IP na inne, jeżeli masz Modem (książkę) to także zmień sobie sposobem :

Odpal Start>>Uruchom>>CMD>>ipconfig spacja /release>>ipconfig spacja /renew>>wyłącz i włącz zasilacz i powinno ci szybciej iść.

Ja odpalam hotspot shiled i yt zaczyna działać jak marzenie.

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...