Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GiftCode

Endrju23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zakupiłem dzisiaj giftcoda, jednak mam pewien problem. Gdy wybieram nick "endrju" jest on zajęty, a gdy chcę nick "endrju23" również jest zajęty jednak posiadaczem konta "endrju23" jestem ja i konto te jest zarejestrowane na minecraft.net z starym emailem do którego nie mam dostępu. I teraz moje pytanie jak by przenieść ten nick na konto mojangu, czytałem coś tutaj

http://help.mojang.com/customer/portal/articles/329530-my-email-account-has-changed 

tylko nie mogę przenieść tego konta ponieważ nie zakupiłem minecrafta.

regular-banner-3.png

Opublikowano

Witam,

Zakupiłem dzisiaj giftcoda, jednak mam pewien problem. Gdy wybieram nick "endrju" jest on zajęty, a gdy chcę nick "endrju23" również jest zajęty jednak posiadaczem konta "endrju23" jestem ja i konto te jest zarejestrowane na minecraft.net z starym emailem do którego nie mam dostępu. I teraz moje pytanie jak by przenieść ten nick na konto mojangu, czytałem coś tutaj http://help.mojang.com/customer/portal/articles/329530-my-email-account-has-changed tylko nie mogę przenieść tego konta ponieważ nie zakupiłem minecrafta.

Nie lepiej wymyślić czegoś bardziej kreatywnego typu: MrEnjru, MCEndrju, THEndrju ? ^^, jeśli nie pamiętasz hasła do e-mail to trochę krucho, bo bez tego to raczej nic nie przeniesiesz :), w sumie to moje pierwsze spotkanie z człowiekiem które chce nick przenieść. :>

mhraed.png

Opublikowano

Niestety nicku nie mogę zmienić, ponieważ jestem administratorem co wiąże się z dużą ilością zmian i tłumaczeniem innym powodów. Co do przeniesienia nicku to widziałem właśnie taką opcję, więc się nad tym zastanawiam.

regular-banner-3.png

Opublikowano

Coś słyszałem ze Mojang teraz wprowadził rezerwacje nicku wiec ... Nick jest niedostępny dopiero gdy zakupisz giftcode wiec to oznacza to ze na te nicki już ktoś aktywował GiftCode wiec wymyś coś i tyle . Ja nie wiem jak teraz jest bo Giftcoda kupowalem 2-3 lata temu ...

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Napisz do notha to Ci zmieni.

Chyba, że mu się nie będzie chciało :P

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

W takim razie pozostaje tylko pisać do Supportu MC :) Zajmą się sprawą, podasz potrzebne dane i się zobaczy.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Niestety nicku nie mogę zmienić, ponieważ jestem administratorem co wiąże się z dużą ilością zmian i tłumaczeniem innym powodów. Co do przeniesienia nicku to widziałem właśnie taką opcję, więc się nad tym zastanawiam.

Nick jest jak login lub e-mail.

Nie można go zmieniać.

Tak samo przenosić nicków.

Opublikowano

Zamiast Endrju23, czy jakoś tak, daj sobie coś oryginalnego :D. Np. Wuadysuaw. Ja wolę spotkać kogoś z takim nickiem, niż kogoś o nazwie Krzysiek2312303_PL. :).

RCwkgo4.png

Opublikowano

@cziter

Notch'a od dawna nie ma w team'ie mojangu...

@topic

Jeżeli e-mail znasz, a nie znasz hasła polecam użyć jednej z metod przypomnienia hasła, pewnie podawałeś numer telefonu czy cóś przy rejestracji e-maila

76561198044975849.png

Best Member

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

@cziter

Notch'a od dawna nie ma w team'ie mojangu... 

...

to dowaliłeś...

Chyba nie wiesz o czym piszesz, bo kompletna nie prawda...

EDIT: wut o.O skad ja tu sie wziełam :< sorry za odkop xD 

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

ale ODKOP. Panowie moderatorzy. Wiecie co z nimi zrobić ;p A wy na następny raz nie róbcie czegoś takiego(Ja nie odkopuje. ja tylko informuje kopaczy o zaistniałej sytuacji :) ).

//Nie ma takiego czegoś jak odkop.
//Blezur

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...