Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] NOWY IOS 7!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ledwie kilka minut panowie z Apple na keynote otwierającym konferencję ukazali nam nowy wygląd iOS.

Fani apple, co o tym myślicie? Dla mnie część to kosmos, część zrzyna z WP7, a inna część jest rewelacyjna...

Jako posiadacza iPada ciekawi mnie dalszy los systemu, zapraszam do dyskusji.

Relacja live: http://live.myapple.pl/wwdc2013

Pierwsze foto

4ac52b80ebf26e97c04d8099bc141388_thumb.j

drugie

b0dfe06e2df4d09aa6a8ac1c985cc45d_thumb.j

:O

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Sorka bo pisali na necie o WWDC ale nie bylo tam nic o iPadzie 5 czy iPadzie mini z retina. A ty gdzies zauwazyles zeby pisali o tym kiedy beedziemy sie tego spodziewac ??

Opublikowano

Co tu dużo mówić, to dopiero wersja beta. Na jesieni okaże sie co kryje sie za symboliczną siódemką, mi osobiście nie podobają sie ze kilka funkcji które nie mają wielkich wymagań zostały ograniczone tylko dla iPhone 5 i w wyżej. Jest to mało uczciwe względem osób które świeżo co kupili sobie iPhone 4S z AppleSore. No ale co by nie wyglądać specjaliści o Jailbreak'u na pewno dodadzą to co Apple w planach nie miało np Siri dla iPhone 3GS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...