Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ilikecheats

dawidlu12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jesteśmy wróżkami, śledź ich portal/fb.

Nigdy nie cheatowałem w The War Z i nie zamierzam.

Ty też nie cheatuj - nie psuj gry innym!

War Z > Day Z

Opublikowano

Tylko najbardziej wkurzające jest to że ja mam kupionego tego cheata a On już o tygodnia nie działa i hajs idzie w ch*j.

Nie bój dupy ;)

Jak są takie przestoje to oni podobno dodają czas który czit był off i masz dłużej

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie bój dupy ;)

Jak są takie przestoje to oni podobno dodają czas który czit był off i masz dłużej

Tak oddają czas. Z tym, ze ich cheat znowu jest off, bo PB ich wykryl.

Jak już gdzieś pisałem PB to nie zabawa. Banik na konto poszedł u mnie dziś.

W sumie odkąd wszedł PB to płatny cheat działał 4 dni a reszta to aktualizacje, które i tak i tak zakonczyły się banem. Oczywiście jestem świadomy tego i cóż sam chciałem oszukiwac to trzeba liczyć sie z konsekwencjami.

Zastanawia mnie tylko czy znacie może jakieś inne strony zpłatnymi cheatami do warz? Bo w necie przegladając to oprócz ILC nie ma niczego sensownego. Ale być może nie znalazłem.

Opublikowano

jest jeszcze http://www.tmcheats.com i http://augmentedskills.com/WarZ/ chociaż ja do augmented nie jestem specjalnie przekonany , jak już to TMcheats , ale ja ich nie miałem więc się nie wypowiadam za bardzo.

Co do augumented skills myślę, że jest dosyć duża szansa na wykrycie. Grałem za free na augu w combat arms. Najlepszy to był cheat bo miał niepowtarzalne opcje! Np spawnowanie broni jakich się chce i kiedy się chce nawet rare.

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...