Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SKYBLOCK]PressGoMC | ZAPOWIEDŹ - START PONIEDZIAŁEK 17.06.13r. [CZYTAJ!] | Z PASJI | Forum | Strona | ITEMSHOP | WIELE WIĘCEJ

Quoda3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PREZENTACJA BĘDZIE UZUPEŁNIANA !

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg PressGoMC

Informacje3.png

strzalka.gifTYP: SkyBlock

strzalka.gifSloty: 20 Na początek;))

strzalka.gifIP: Podamy przed startem

strzalka.gifPotwory: TAK [NIE WYBUCHAJĄ]

strzalka.gifZwierzęta: TAK

strzalka.gifPvP: NIE (BĘDZIE ARENA)

strzalka.gifPremium: NIE

strzalka.gifNether: TAK

strzalka.gifBialaLista: NIE

Administracja5.png

QUODA - Wlasciciel, HeadAdmin

FiveFix - Admin / Moderator

Rekrutacja prawdopodobnie ON po starcie;)

Napewno nie dostaniesz się gdy będziesz spamował "Mogę być modem? Znam komendy" itd.

pluginy3.png

Dopasowane do rozgrywki serwera;)

Między innymi: Valout, IslandWorld, PermissionsEx, Essentials. Reszty pluginów nie podaję gdyż będą prawdopodobnie testowane, zmieniane itd. :D

InformacjeDOT3.png

Co znajdziesz na serwerze? Dużo wrażeń, emocji itd. Napewno się tutaj zabawisz oraz spotkasz wiele eventów;)

Mamy doświadczoną administrację, nie 9 latków którzy chcą sobie stworzyć serwer. Strona serwera jest w budowie, także forum ;)) Bardzo serdecznie zapraszamy na strone, tam znajdziesz dużoo informacji!
Zapraszamy również na forum(niedługo zostanie stworzone) To tam możesz się wypowiedzieć o serwerze.

Serwer jest już opłacony na jakiś czas;) więc nie padnie po tygodniu, oczywiście mamy możliwość powiększenia slotów, i tak zrobimy, ale kiedy? To zależy od was!

Serwer wystartuje w poniedziałek(najprawdopodobniej +/-).

PREZENTACJA BĘDZIE UZUPEŁNIANA ! SYGNATURY DLA GRACZY:

JUŻ WKRÓTCE;)

PREZENTACJA NIEDŁUGO BĘDZIE POSIADAŁA SCREENY ITD.

Opublikowano

Serwer zapowiada się ciekawie lecz zobaczymy co będzie w dalszej części prezentacji.A ja mam pytanie czy będzie możliwość robienia na wyspie mob grindera i czy Zwykły Gracz będzie mógł sprzedawać itemki z tego mob grindera w sklepie ??

Opublikowano

Szczerze serwer zapowiada sie fajnie jedynie czego brakuje to dobrej reklamy : )

Moge w tym pomoc pisac PW zobacz moja ostatnia reklame jesli ci sie spodobala to zrobie lepsza pisz ; 3

Opublikowano

Przepraszam za nieobecność;(

Już dokańczam pluginy możliwe, iż start odbędzie się dziś lub jutro;)

Serwer zapowiada się ciekawie lecz zobaczymy co będzie w dalszej części prezentacji.A ja mam pytanie czy będzie możliwość robienia na wyspie mob grindera i czy Zwykły Gracz będzie mógł sprzedawać itemki z tego mob grindera w sklepie ??

Oczywiście;)

Szczerze serwer zapowiada sie fajnie jedynie czego brakuje to dobrej reklamy : )

Moge w tym pomoc pisac PW zobacz moja ostatnia reklame jesli ci sie spodobala to zrobie lepsza pisz ; 3

Większa reklama na forach będzie jutro. Jeśli chciałbyś pomóc napisz na PW;)

I jeszcze raz przepraszam!

Opublikowano

Proszę o zamknięcie zapowiedzi;)

Będzie nowa prezentacja lepsza!!

Nowa prezentacja będzie ok. 19 lub wcześniej;))

Jeśli na 19 sie nie wyrobimy to jutro rano będzie

I start zostanie przełożony najprawdopodobniej na jutro ale to już w prezentacji;))))

Opublikowano

OK!!

Już jest wszystko ok.

Mieliśmy problem z pluginem ale tak jak było start jutro ok. 19.

Nowa prezentacja będzie pewnie dzisiaj;))

PRZEPRASZAMY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...