Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co myślicie o tym sprzęcie ?

MaxSkiLL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niezły kombajn. Mam nadzieje że sprzedawca zaopatruje we wszelkiego rodzaju przejsciowki i kabelki od np. zasilania lub do dysku i nagrywarki

battles,proportional,340,200,e269b98d2ac

Opublikowano

up ale poco ci xeon jak do gier to tylko i5 a xeon jedynie co do serwera się nadaje a nie komputera stacjonarnego a i można podciąć trochę kasy i wziąść i5+ jakiegoś radeonka 7790/7850

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Chodziło mi o to aby pograć na nim tak jeszcze z 5lat (potem zmiana maszyny) A co do przejściówek to wszystko jest :)

Jak do gier to zamiast Xeona daj i5 3470 a GPU zmień na GTX670/7970. SSD zostaw w tym momencie w spokoju.

Opublikowano

Mówisz, że da coś więcej ten sprzęt ?

A co do karty graficznej nie macie jakiejś do 1000zł ? bo chcę się zmieścić w 3400zł a w GTX670 nie wykorzystam całej mocy karty

Opublikowano

Thermaltake też jest w porządku, tak samo jak HEXA i wszystkie inne badziewia w tym budżecie :P.

Czytałem, ze ten modularny nie jest tak "dobry" jak ten co ja mam xD

@dwon Żeby spamu nie robić: w internecie xD

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Płyty głównej nie wymienie na Gigabyte B75 D3V bo jest gorsza (16GB max, 2 ewjścia na wentylator no i jeszcze micro ATX)

Może mi jeszcze powiesz, że wsadzisz do kompa 16gb ram? Pytanie- po co :P

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Jak do gier to zamiast Xeona daj i5 3470 a GPU zmień na GTX670/7970. SSD zostaw w tym momencie w spokoju.

Xeon jest bardziej przyszłosciowy , 4rdzenie/8wątkow.

Opublikowano

Xeon jest bardziej przyszłosciowy , 4rdzenie/8wątkow.

To samo twierdziła osoba biorąca C2Q 6600 w 2x wyższej cenie niż E8400.

To 500zł wywaliła dzięki temu na mocniejsze GPU. Co prawda tutaj to jedynie 150zł, ale nie mam sensu pchać się w 8 wątkó, kiedy 4 na dobre nie są wykorzystywane w większości gier.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...