Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zmienić ip + proxy komputera Windows 7

XxzioloxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dostałem na jednym serwerze perm ban. I chce wejść ale potrzebuje jakiegoś triku na zmiany ip i proxy aby wejść na serwer znalazłem stronę z proxy

http://www.proxy-list.org

ale raz mi się udało zmienić ip wszedłem na serwer ale kiepskie połączenie z 950kb/s to spadło do 30kb/s .

Dlatego szukam jakiegoś triku aby zmienić ip i proxy mojego komputera dam + i 5 gwiazdek :)

Opublikowano

real hide ip możliwość zmiany ip co wybrany czas pierwsza zmiana trwa trochę długo ale wyszukuje ci ip z każdego kontynentu wystarczy zaznaczyć "random country" dodatkowo jeżeli masz kasę to kup hide my ip najlepszy program najstabilniejszy i najszybszy oraz nic się nie zacina a ip wyszukuje i zmienia w maksymalnie 2 minuty na trialu czyli na pełnej wersji jakąś minutę.

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

Do zmiany ip ja kożystałem z programu "Cyber Ghost" Możesz zmienić ip kompa nawet na ip z afganistanu :P

Program jest darmowy na 30 dni ;/ I czasami może wzrosnąć ping w grach

#JebacSygnatury

Opublikowano

Do zmiany ip ja kożystałem z programu "Cyber Ghost" Możesz zmienić ip kompa nawet na ip z afganistanu :P

Program jest darmowy na 30 dni ;/ I czasami może wzrosnąć ping w grach

Niestety kolego, można było mieć 30 dni darmowego premium kiedyś, teraz takiego wyboru nie ma, w wersji free, można się teraz połączyć tylko z 1 innym IP, jest to IP polskie, również je można wykorzystać.

mhraed.png

Opublikowano

A propos, przypomniało mi się, jeszcze jeden program VPN, który da ten sam efekt co CyberGhost i HotSpotshield, pobierz SecurityKissTunell, bdb program polecam !

mhraed.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...