Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Player Tabela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam Problem a Mianowicie chodzi mi o tabele w Naviciat Tabele PLAYER Gdy ją otwieram wyskakuje mi błąd 1194 - Table '....' Is Marked As Crashed And Should Be Repaired

Gdy próbuje ją naprawić poprzez kliknięcie PPM na tą tabele wybranie Maintain Table -Repair Tables -Extendet to mi się potem przy odpaleniu tabeli wyskakuje błąd #144 - table is marked as crashed and last (automatic ) repair failed

i teraz do was drodzi użytkownicy mam jedno lub 2 pytania

jak naprawić ten błąd nr2

słyszałem od .... ,że muszę podmienic tabele przez ftp mogli byś cie mi wytłumaczyc jak mam to uczynic ? TAK PO POLSKIEMU BO NIE JESTEM OBCYKANY W TEJ FILEZILLI CHODZI MI O ODPOWIEDZI W PKT

KROK 1

KROK 2

...

wIECIE O CO BIEGA WIEM ,ŻE TO ZAJMIE WAM PEWNIE TROCHE CZASU ALE JEST TO MOJ PIERWSZY PRIV I NIE ROZUMIEM WIELU RZECZY EWENTUALNIE DZWONIĆ NA Skype : Mientus99

Pliki RyKox v2

Bardzo Proszę o pomoc i bardzo wam serdecznie z góry dziękuje

Opublikowano

Na repair nie pójdzie . Tabele zostały zcrashowane ....

Tak jak mówiłem ci :

1. Wejdź do ścieżki z plikami /var/db/mysq/player

Masz tam 3 tabele :

-Player.MYI

-Player.MYD

-Player.frm

Usuń je a następnie wrzuć te co ci podałem wcześniej na pw . Kliknij prawym i jak masz prawa pliku kliknij na to i wpisz 777 i zatwierdź .
Jak wgrywasz to musisz mieć zamkniętego navicata , pewnie miałeś włączonego i przy wrzucaniu wystąpił crash .

PS. Ciągle rozmawiamy o FilleZilli , WinSCP .

xq0lgJF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...