Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pomocy ! Wyskakuje błąd !

yety1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Otóż mam problem z LoL'em

gdyż zaczynam jako nowy gracz koledzy chętnie mi pomagają lecz !

Dzisiaj sciągnąłem lol'a wyskakuje mi taki o to błąd:

Colud not connect to the HTTP server. Please check that your Internet connection is enabled and that your firewall is not blocking access
Z tego co rozumiem Sprawdziłem Połączenie z internetem wszystko jest okej .

Firewall wiem że chodzi o antywirka i wyłączyłem go lecz nadal wyskakuję ;/

14 lat  

Opublikowano

Próbowałem reinstal ale dziwnym sposobem cały lol znikął ... i nie mam instalki , a nie wydaje mi się abym znowu sciągał lol'a gdyż mój internet osiedlowy ma takie dobre sciąganie że 300 kb / s ;]

14 lat  

Opublikowano

Próbowałem reinstal ale dziwnym sposobem cały lol znikął ... i nie mam instalki , a nie wydaje mi się abym znowu sciągał lol'a gdyż mój internet osiedlowy ma takie dobre sciąganie że 300 kb / s ;]

Poszukaj dokładnie, najlepiej opcją Wyszukaj. Jeśli PC nie znajdzie instalki to pozostaje ci tylko redownload, a to może troche potrwać zważając na twój internet.

Opublikowano

odpal internet explorer i posprawdzaj wszystko w ustawieniach explorera, i powiedz jeszcze jakiego masz windowsa, xp czy 7 ew. viste?

@edit
Ja miałem to samo na lapie, a okazało się, że mamuśka mi na grzebała w ustawieniach explorera bo nie mogła się podłączyć do WI-FI i zrestartowałem ustawienia. I do dzisiaj wszystko śmiga jak należy.

cualquiera que me pueda ganar en la carretera

Opublikowano

noto tak zaczynam ;p :

1 wlacz lol launcher po prawej stronie w gornym rogu masz zebatki klikasz na nie i tam jest naprawa problemow czy cos tenteges

2 odinstaluj i zainstaluj ponownie lola

3 zapora systemowa moze blokowac lola albo jakis inny co masz

4 cos jest z twoim internetem ;p

Pomoglem? daj naj!

Opublikowano

Temat Do Zamknięcia śmieszne przeniesienie z Dysku D Na C Pomogło sądze że musi być instalowane pod domyślny folder ;]

14 lat  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...