Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile jeszcze mediumów ?

Misteriol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm, bo medium to rodzaj serwera który nie należy do 100% 4fanów oraz 100% hard. to taki 50/50 :P. Po prostu więcej osób woli taki server niż 10000% exp, Pvp ...

Opublikowano

Tu nie o to chodzi :) Tylko o to że po wariowali każdy robi same mediumy . 0 4funów , nawet easy nie wychodzą tak samo jak hardy :) Tylko same mediumy rok temu tak nie było . Ten cały rok z 50-70 mediumów wyszło i na każdym gra 100-200osób tylko . Bo gdzie maja iść jak są tylko mediu.. I nic w nich orginalnego bo wszedzie wszystko juz jest było i wogóle .

44973787949231304450.gif

Opublikowano

Ile jeszcze takich durnych tematów?

ps. Czekam na kochane 5%, bujaaa !

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Może i durny mogę nawet dostać 90% :) Ale mnie już to przerasta czekam pół roku na easy lub 4fun a tu nic .

44973787949231304450.gif

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi, ktorzy graja na easy, zaś hard to tylko dla osób , którym nie nudzi się robienie wkółko tego samego czyli ( 1kk godzin expa ) i mają dużo czasu.. Medium jest 50/50 i takie są najlepsze taka jest też moja opinia.

Easy = syf, bezsens, 0 zabawy, 0 wyscigow w topce itd

Medium = idealito i tyle. Wszystko dograne idzie pograc i sie pobawic w pvp

Hard = tysiące minut spędzonych na expie i dropie - czyli jak pl ( nuda w... )

Opublikowano

Nie opłaca się stawiać 4funów ... A na harda trzeba ogromnej reklamy. Kolo wyda na 4funa 1000 zł za miecha i skąd mu się to zwróci?

26108245347158446011.jpeg

Opublikowano

Stawiają medium na których jest to samo. Mam w planach porządny serwer medium zobaczycie za jakiś miesiąc. Myślę, że medium powinny się zmieniać na lepsze pod względem nowości i twórczości. Tą twórczością easy przebijają medium. Wiadomo także ze serwer medium stawia się szybciej od easy może dlatego taki wybór u założycieli?

^^

Opublikowano

Może i durny mogę nawet dostać 90% :) Ale mnie już to przerasta czekam pół roku na easy lub 4fun a tu nic .

Jeszcze troche cierpliwosci i będzie u nas stał easy ;)

33748387117269464751.png

Opublikowano

Mówisz ,,porządny '' . Porządny serwer to Ravia na której spędza 2/4 Solara , i to jest dopiero porządny serwer. A co do tematu powstają tego typu serwery ponieważ na nich najłatwiej zarobić pieniążki . Kto by chciał grać na tych 4FUN ? Skoro na nich wbija się szybko lvl , robi się eq , i nudzi gra . Natomiast na Medium-ach zazwyczaj ciężko jest wbić ten max 99 lv ,oraz zadbać o skille , dobre eq .

212z9rs.jpg

Opublikowano

Ja nie wiem w ogóle po co ogólnie serwery ruszają jak większość pada na starcie lub po paru dniach. No ale cóż.

A starują same Mediumy , ponieważ najwięcej osób jest takim typem zainteresowane , co prowadzi do większych zarobków teamu.

No jak mówię , dzisiejsze serwery są zabawne , nie dość że wszystkie są takie same to do tego padają po dniu.

xD 

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi, ktorzy graja na easy, zaś hard to tylko dla osób , którym nie nudzi się robienie wkółko tego samego czyli ( 1kk godzin expa ) i mają dużo czasu.. Medium jest 50/50 i takie są najlepsze taka jest też moja opinia.

Easy = syf, bezsens, 0 zabawy, 0 wyscigow w topce itd

Medium = idealito i tyle. Wszystko dograne idzie pograc i sie pobawic w pvp

Hard = tysiące minut spędzonych na expie i dropie - czyli jak pl ( nuda w... )

Dokładnie. Do "Hard" dodam to, iż lepiej zagrać już na PLu niż męczyć się na privie, który może zostać wyłączony lub "upaść" w każdej chwili.

Co do tych Mediumów, owszem, dużo ich powstało i szybko upadły. Nie ma takiego typowego Medium. Coś jak Pandora, wg. mnie najlepszy serwer, aczkolwiek brakuje w nim nowości oraz NORMALNIEJ, NA POZIOMIE Administracji. Zwłaszcza osób sprawdzających tickety <_< Sama bym zagrała na takiej drugiej Pandorze, ale marne szansę, iż taki serwer powstanie.

Serwery Easy/4fun wg. mnie są beznadziejne. Zero jakiejkolwiek satysfakcji z zrobienia czegokolwiek, na niektórych nawet nie musisz się trudzić, od razu wszystko masz [np. Hammer]. Nie ma nic ciekawego w takich serwerach. Hard zbyt ciężki, a nie po to uciekło się z PLa [globala],a by ponownie męczyć. Stąd [tak mi wydaje się], iż powstały privy/serwery Metina :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...