Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kompem

Gnabry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dziś i wczoraj stało się źle z moim komputerem, a mianowicie podczas normalnego użytkowania (czyt. około 80% zużycia procesora) komputer mi się zawiesił, kompletnie nic nie szło zrobić, z dźwiękiem coś się stało, kursorem nie można było ruszyć, więc wdusiłem power- nic, przytrzymałem przez 10 sek- nic, potem wdusiłem reset i bang, czarny ekran. Komputer działał bo słyszałem że pracuje, ale nic poza tym. Poczekałem 3 minuty, dalej to samo, więc wdusiłem power- też nic, reset- też nic, no to wdusiłem tego chuja powera przez 5 sekund i się całkowicie wyłączył. Tak więc znów wdusiłem power, ale tu dupa, było to samo co wcześniej czyli czarny ekran. To chuja wyłączyłem i włączyłem. Po 5 minutach i działał jakby nigdy nic. Dziś zrobiłem to samo co wczoraj, ale po jego włączeniu i załączeniu gg i aimpa chuj go znów strzelił.

CO KURWA MAM ZROBIĆ? Przeskanuję dziś go avirą i pokasuje wszystkie chuje, ale wątpię żeby to coś większego dało. Jutro wam powiem czy po usunięciu tych wirusów coś to da.

Kurwa, podczas skanowania znów to gówno się robi ;x

Chyba jutro strzelę fotmata ;c

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Wczoraj pierwszy tak się stało. Nic nie robiłem. Jutro zrobię formata i powiem czy ten problem nadal będzie występował. Jutro także przeczyszczę go z kurzu i sprawdzę czy kondensatory są w porządku, bo słyszałem że to częsty problem.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Wygląda na to że pech mnie opuścił, bo komp mi się już nie wyłącza bez powodu. Usunąłem 150GB danych i z 50GB miejsca na dysku zrobiło się 200 :D

Temat zamykam, bo już po problemie.

pozdrawiam heniuś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...