Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Jak Wyjść...?

Settori

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogleś zostawić kilka killi kolegom z drużyny,a na pewno byłyby większe szanse na wygraną, oni mają asysty, natomiast ty masz 2 asysty i wszystkie kille ;c.

Opublikowano

@up. No coś ty, on przecież by nigdy nie oddał killi! Po co? Jak można wszystko zabrać? PRZECIEŻ ON SAM TO WYGRA!

@top. Kolejny płaczek. Zabieraj kille nadal i płacz, że nie możesz wyjść bo noob team 0 killi. Nie wychodź lepiej z Silvera, to jest dywizja dla ciebie.

Opublikowano

2 Fragi złapałem, przy gankach junglera, gdy (Na 1 złapałem firsta), a resztę killi to wywalczyłem na ganku 2 kille gdy jeszcze tak nie przegrywaliśmy (Teleport do latarni = ninja gank), potem w Team fightach (były z 3, przy 3 ACE i koniec).

Nie miałem zbytnio jak im oddawać

Opublikowano

Słabe buty, słaba farma, powinieneś mieć 2x tyle cs.

Do tego wziałeś prawie wszystkie kile.

Między innymi przez ciebie przegraliście. Więc powiedz mi po co ty chcesz wychodzić?

Opublikowano

Jak wyjść? Tak wyjść...

jDj90Mo.png

Ogarnij Ryze i nabijaj ELO. Silver 3 - Gold 5 w 4 dni.

23 winy 2 porażki Ryzem w Recent Stats na lolkingu.

Powodzenia.

Opublikowano

@up

nie musisz tego rozpowszechniać i tak chyba 80% użytkowników tego forum tak robi

Ja sie wybijam na platyne junglerami, topowcami i supportami wiec jestem w tych 20% ale niewazne.

Ogolem jezeli chcesz wyjsc z gowna jakim jest silver(gorsze gowno niz braz) to musisz grac postaciami ktore zrobia cos w late, a nie takimi kupami jak olaf. Graj kassadinem, diana, akali, katarina albo junglerami by sie wybic. Na topa ew. wukong czy renekton.

sstwc.jpg

Opublikowano

'jak wyjść'- proste, otworzyć drzwi i przejść przez nie.

polecam kassadina, bo to mocna postać, ale rola nie polega na siedzeniu na midzie i staraniu się farmić..

<>

Opublikowano

Jak wyjść? ROAM ROAM ROAM ROAM i jeszcze 10 razy ROAM, bez tego raczej nie wygrasz chyba że cię team wycarruje.

Do świetnym champów do carrowania należą Ryze, Diana, Ahri <- Tym najłatwiej nabijać ELO.

Oczywiście jest jeszcze jeden warunek - musisz umieć grać :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...